težak poraz od vardara / Zagrebaši teško pronalazili riječi: 'Ovo nas je prizemljilo, moramo se što prije trgnuti'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Teško je pronalazio riječi Riječanin iz redova hrvatskog prvaka Luka Mrakovčić nakon teškog poraza od Zagreba

25.3.2019.
9:08
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon teške blamaže protiv Vardara (18:27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka rijetko je koji rukometaš PPD Zagreba bio raspoložen davati izjave za medije. 

Iako su ove sezone često pokazivali da su sjajna momčad, u subotu na teren kao da je izašla neka druga momčad Zagreba, u odnosu na Vardar izgledali su kao rukometaši iz mlađih kategorija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što reći? Ne znam", teško je pronalazio riječi Riječanin iz redova hrvatskog prvaka Luka Mrakovčić nakon teškog poraza. U dva ovosezonska dvoboja u Ligi prvaka Zagreb i Vardar su vodili velike i izjednačene bitke, stoga je, unatoč jasnom statusu Vardara kao favorita u ovom susretu, teško bilo očekivati ovakav poraz. 

"Šest postignutih golova u prvom poluvremenu, ne znam koliko promašenih zicera, situacija 'oči u oči s golmanom'... U drugo smo poluvrijeme krenuli dobro, vukli smo, zabili nekoliko laganih golova i stisnuli ih, a onda smo opet otišli u minus od osam, devet pogodaka razlike. Poklonimo im tri, četiri lopte u ruke, koncentracija nam nije bila na razini", istaknuo je 24-godišnji srednji vanjski. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako već sada djeluje da je priča u ovom dvoboju završena, Mrakovčić ostaje sportski pozitivan uoči uzvrata u Skoplju. 

"Imamo najprije ovaj tjedan utakmicu u domaćoj ligi, a onda idemo u Skoplje. Idemo igrati i dati sve od sebe, uživati u rukometu i pokušati pobijediti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogu li se zagrebaši psihički podići nakon ovakvog poraza? 

"Nema tu možemo li? Mi to moramo!", zaključio je Mrakovčić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo