ZAGREBAŠI KOD KARABATIĆA I PSG-A: / 'Ne možemo se nadati čudu'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
29.4.2016.
14:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Gledajući rezultat prve utakmice i veliki broj ozlijeđenih igrača, ne možemo se nadati čudu. Za nas je važno da u Parizu odigramo dobru utakmicu i da potvrdimo ono što smo napravili ove sezone. Kada bi dobili sa jedan ili dva razlike to bi bio sjajan rezultat za nas", kazao je u petak trener Vujović.

Ozljede presudile

Prije šest dana u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka rukometaši PSG-a su u zagrebačkoj Areni pobijedili PPD Zagreb sa 28-20, čime su napravili ogroman korak ka plasmanu na Final Four.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojne ozljede bile su ove sezone najveći neprijatelj PPD Zagrebu. "Što se tiče ozlijeđenih igrača, LukaŠebetić se vraća u sastav, ali neće biti DomagojaPavlovića, a možda i StefanaVujića, koji ima problema sa ramenom", napomenuo je Vujović.

Vujić upitan

Bek Zagreba StefanVujić ove sezone pružio je puno dobrih partija, ali zbog ozljede ramena upitan je njegov nastup u uzvratnom susretu u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Stefan Vujić

"Osjećam smetnje u ramenu, ali nadam se da nije ništa strašno. No, više ću znati nakon današnjih pretraga", kazao je Vujić.

U listopadu prošle godine u grupnoj fazi Lige prvaka Zagreb je u gostima kod PSG-a izgubio 23-34.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U toj utakmici smo sami sebe pobijedili u prvih deset minuta. Tada smo imali puno tehničkih grešaka što je PSG-u omogućilo da zabije dosta jeftinih golova. U Parizu neće biti Pavlovića, što je veliki gubitak, ali vraća se Šebetić. Luka ima dobar šut izvana, a upravo su nam njegovi golovi nedostajali u prvoj utakmici četvrtfinala. Idemo odigrati najbolje što možemo, pokušat ćemo pobijediti, a to bi bila velika satisfakcija", izjavio je Vujić.

Kako zaustaviti Hansena i Karabatića?

Kako zaustaviti Hansena i Karabatića, dvojicu ponajboljih rukometaša svijeta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND
Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND

"Moguće ih je zaustaviti, ali zasad nitko nije pronašao formulu kako to napraviti. Možda mi u nedjelju pronađemo lijek za njih", dodao je Vujić.

On smatra da je Zagreb bio dobar ove sezone u LP, te da će momčad još rasti u sljedećim godinama: "Iako se momčad dosta promijenila, mi smo ponovno u četvrtfinalu LP i moramo biti zadovoljni time. Bilo je loših utakmica, ali više je bilo onih u kojima smo odigrali dobro. Dali smo najbollje što smo imali i nadam se da ćemo sljedećih godina rasti kao momčad i jednog dana izboriti Final Four".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo