Rukomet se vratio na velika vrata: 'Idemo srušiti i PSG'

Iza rukometaša PPD-a Zagreb sjajna je pobjeda protiv Kiela u Ligi prvaka.

30.9.2014.
16:41
VOYO logo

Igrači Veselina Vujovića morali su odmah nakon pobjede protiv Kiela (27:25) na put u Skoplje gdje će se večeras u 20.15h ogledati protiv Vardara u SEHA ligi. Riječ je o utakmici koja je tek uvertira nadolazećem gostovanju kod Pariza u Ligi prvaka.

"Nema opuštanja, što smo napravili pobjedom protiv Kiela ako sada padnemo kod Vardara, ako nas Metalurg, recimo, pobijedi u Zagrebu u Ligi prvaka. Dečki su skinuli prvi veći skalp, zato što su vjerovali i bili borbeni kao nikada dosad. Zašto ne bi nakon Vardara pao i Pariz?!", izjavio je Vujović za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/h3Ezhe7DEy0

Nema sumnje da je velika pobjeda protiv Kiela dala ogroman impuls mladim Zagrebovim igračima koji dosad nisu imali slična iskustva, izuzev veterana poput Zlatka Horvata i Tončija Valčića. Ali nisu vjetar u leđa dobili samo igrači, nego i publika budući je zagrebačka Arena bila puna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje za vidjeti da li je pobjeda protiv njemačkog velikana bila tek splet okolnosti ili je Zagreb ove sezone spreman pružati sjajne igre na visokoj razini u kontinuitetu. Odgovor na to pitanje pokazat će već sljedeće utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo