NOVA POBJEDA / Zagreb imao prednost kroz cijelu utakmicu i slomio Wislu: Goluža preporodio Plinare u LP

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Na ljestvici skupine A vode PSG i Veszprem koji imaju po 16 bodova. Dva manje ima Magdeburg. Četvrti je bukureštanski Dinamo s 11, peti GOG Gudme s devet, dok PPD Zagreb ima osam

15.12.2022.
23:05
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba su pobijedili u gostima poljsku Wislu Plock s četiri razlike (30-26) u utakmici desetog kola skupine A rukometne Lige prvaka. Plinari su odlično otvorili susret te poveli s 6-2.

Image
PODRŠKA UOČI ARGENTINE /

HRS poželio sreću Vatrenima prigodnim videom: Prisjetili su se 'spačke' prije početka SP-a

Image
PODRŠKA UOČI ARGENTINE /

HRS poželio sreću Vatrenima prigodnim videom: Prisjetili su se 'spačke' prije početka SP-a

Zanimljivo je kako Wisla nije vodila ni jednom tijekom ovog dvoboja, a Slavko Goluža je u svom trećem mandatu na klupi u četiri utakmice na klupi Zageba u Ligi prvaka ima pet od mogućih osam bodova što je odličan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelo prvo poluvrijeme hrvatski predstavnik je proveo u ugodnom vodstvu, no kako se bližio kraj prvog dijela tako su Poljaci spuštali zaostatak i na odmor se otišlo sa samo 14-13 za Zagreb.

Ključan trenutak

U nastavku se gotovo cijelo vrijeme vodila potpuno izjednačena borba. Igralo se pogodak za pogodak, a sedam minuta prije kraja PPD Zagreb je pobjegao na dva gola razlike (25-23).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je Zagreb u završnici nerijetko imao igrača manje održavao je ta dva gola prednosti, a minutu prije kraja vratar Dino Slavić sjajno je obranio udarac Poljacima i time osigurao svojoj momčadi pobjedu koja je u završnici dodatno potvrđena s nova dva gola.

Najefikasniji Zagrebaši

Po četiri pogotka za Plinare su postigli Luka Lovre Klarica, Željko Musa, Timur Dibirov i Stefan Dodić, dok je spomenuti Slavić imao 13 obrana. Kod domaćina je Michal Daszek dao sedam pogodaka, a Lovro Mihić pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici skupine A vode PSG i Veszprem koji imaju po 16 bodova. Dva manje ima Magdeburg. Četvrti je bukureštanski Dinamo s 11, peti GOG Gudme s devet, dok PPD Zagreb ima osam. U idućem kolu PPD Zagreb igra doma protiv PSG-a, a utakmica se igra 8. veljače iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo