OD MALE LOPTE DO VELIKE ARENE / Zadar i šestu godinu domaćin Erste rukometnoj ligi, slavni Petar Metličić oduševljen: 'Veliki je zadatak stavljen pred nas'

Image
Foto: Balić and Metličić handball Camp

Svaka lopta i svaki gol značili su više od obične igre

19.5.2023.
20:29
Balić and Metličić handball Camp
VOYO logo

Vikend u zadarskim Mocirama bio je prepun rukometnih uzbuđenja. Opet je, već šestu godinu zaredom, interes za mini rukometnim spektaklom bio izražen dolaskom preko 300 sudionika.

Image
Image

Nije se previše čekalo na uzbuđenja koja su malim rukometnim zanesenjacima donijela prve rezultatske radosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
4. KOLO /

Najveći sportski inkubator u Hrvatskoj stigao i u Rijeku

Svaka lopta i svaki gol značili su više od obične igre, jer kako i priliči svi su imali za cilj okititi se medaljama , prigodnim majicama sponzora, a i pobjedničkim peharima.

Image
Image

Projektom "od male lopte do velike arene“ koji je prepoznat i od MINTS-a organizatori RK BM 07 mogu se pohvaliti sjajnom organizacijom i trudom koji se u konačnici isplatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Veliki je zadatak stavljen pred nas, u ovih šest godina. Zahvaljujući sponzorima Erste banci i MINTS-u mi smo uspješno prebrodili čak i korona krizu. Odaziv djece i klubova je u stalnom porastu i raduje nas što veliki broj njih zagrizao u veliki rukomet. Od ovog amaterskog natjecanja na lokalnim razinama brojni su sudionici već krenuli putem ozbiljnog prihvaćanja sportskih obveza", potvrdio je legendarni Petar Metličić u ime RK BM 07 iz Splita.

Image
Image

Velike borbe malih zanesenjaka privedene su kraju , do kraja proljetnog dijela sotaju još turniri u Puli i Dubrovniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Pobjednici u ženskom finalu bile su curice iz ŽRK Zadar koje su slavile protiv ŽARK-ovki iz Splita, dok su domaćini iz Zadra 2013 slavili protiv splitskog BM 07.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo