SLUŽBENO / Vujović preuzeo Nexe, uz njega na klupi i izbornik hrvatskih juniora: 'Želimo sve titule'

Vujović koji će prvu utakmicu na klupi odraditi u subotu u 3. kolu domaće Lige za prvaka na gostovanju u Poreču, nakon čega slijedi put u Švedsku i utakmica protiv IK Sävehof

26.2.2024.
17:09
VOYO logo

Nexe je službeno potvrdio kako će novi trener kluba biti Veselin Vujović.

Image
LEGENDA SE VRATILA /

Zlatko Horvat i službeno u RK Zagrebu: 'Vraćam se Zagrebe tebi!'

Image
LEGENDA SE VRATILA /

Zlatko Horvat i službeno u RK Zagrebu: 'Vraćam se Zagrebe tebi!'

Njegov pomoćnik na klupi bit će Krešo Ivanković, izbornik muške juniorske reprezentacije Hrvatske i dosadašnji trener hrvatskog premijerligaša RK Dubrava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujem se dolasku u Našice, u klub s dobrom tradicijom, velikim ambicijama, poklopile su se želje na obostrano zadovoljstvo. Trudit ćemo se dati maksimum i želimo se boriti za sve titule koje su u igri ove godine", rekao je Vujović koji će prvu utakmicu na klupi odraditi u subotu u 3. kolu domaće Lige za prvaka na gostovanju u Poreču, nakon čega slijedi put u Švedsku i utakmica protiv IK Sävehof.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donijeli smo odluku i Veselin Vujović preuzima klupu Nexea. Iako se u medijima ovih dana špekuliralo s brojnim imenima,sada i službeno mogu povrditi da će ekipu od srijede preuzeti Veselin Vujović s kojim smo brzo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo. Naše su ambicije velike i smatramo da je u ovom trenutku Veselin Vujović najbolje rješenje za naš klub. Osim toga, odlučili smo još malo pojačati stručni stožer pa u naš klub dolazi i Krešo Ivanković, dosadašnji trener RK Dubrava i izbornik juniorske reprezentacije Hrvatske, koji će biti Vujovićev pomoćnik", rekao je predsjednik našičkog kluba Josip Ergović.

Službeno predstavljanje Vujovića bit će na konferenciji za medije koja će biti održana u srijedu 28. veljače u 11 sati u sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u dvije utakmice protiv Rumunjske može napraviti veliki korak prema prvom mjestu. Dvoboje 28. veljače i 3. ožujka pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo