VRATILI SU SE SREBRNI RUKOMETAŠI: / Juniori koji su oduševili svijet stigli u Hrvatsku

Image
Foto: Instagram/HRS

Nadolazeće zvijezde nakon velikog uspjeha vratile su se u domovinu

30.7.2019.
14:30
Instagram/HRS
VOYO logo

Juniorska hrvatska rukometna reprezentacija koja je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvom vratila se u domovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija do 21 godine u nedjelju je osvojila srebrno odličje na Svjetskom prvenstvu održanom u Španjolskoj nakon što je u finalu u Vigu izgubila od Francuske s 23-28 (10-15).

Ovo srebro je prva medalja sa svjetskih rukometnih prvenstava za hrvatske juniore. No, više veseli činjenica da imamo jedan ozbiljni i perspektivni kolektiv, prvi izlazni prema A reprezentativnoj selekciji, igrače koji svojom kvalitetom u budućnosti mogu ispisati najljepše stranice bogate rukometne povijesti u Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Davor Dominiković

Na SP-u Dominikovićevi ratnici pokazali su kako se bori za zastavu i sveti dres, kako se bori za boje svoje zemlje… I pokazali su kako se igra obrana! Upravo zahvaljujući njoj, kako i to treba biti u loptačkim, kolektivnim sportovima, mlada hrvatska reprezentacija vezala je do finala osam pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana, obrana, obrana… Homogenost. Zajedništvo, snaga… Sve navedeno dio je filozofije koju je ovim momcima utkao Davor Dominiković koji nakon povratka u Zagreb nije krio svoj ponos. I to s potpunim pravom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo