Vraća li se legendarni Lino Červar: 'Nudim visoke kriterije i ciljeve'

Gotovo dva su tjedna prošla od ostavke izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Slavka Goluže, a ime njegova nasljednika još uvijek nije poznato.

18.2.2015.
10:02
VOYO logo

Dugo se činilo da je najveći favorit za klupu Kauboja iskusni Zvonimir Serdarušić, ali njegove su akcije pale nakon sastanka delegacije HRS-a s budućim koordinatorom za muški rukomet Ivanom Balićem. Povremeno se kroz medije provlače imena Ivice Obrvana, Gorana Perkovca, Irfana Smajlagića, a gdje je u toj priči Lino Červar, čovjek koji je Hrvatsku vodio do zlata na Svjetskom prvenstvu 2003. i Olimpijskim igrama godinu dana kasnije? Je li i on kandidat za izbornika?

"Mislim da je licitacija počela od trenutka kada se sletjelo iz Katara. Ja se u tome ne vidim jer držim da nisam običan kandidat, već opredjeljenje za sustav koji nudi visoke kriterije i ciljeve. Imam svoje mišljenje, svoj stil rada, imam argumente, rezultate", istaknuo je Červar u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uteg bi mu mogao biti promjenjiv odnos s ljudima koji će odlučivati o izborniku, dopredsjednikom HRS-a Zoranom Gopcem i spomenutim Balićem.

"Moj odnos s Gopcem je poseban, prožet dobrim i lošim fazama, fazama u kojima smo se slagali i u kojima nismo. Pa smo se čuli, pa se ne čujemo... Ja sam čovjek koji će reći ono što misli, on se možda neće složiti, ali to ne umanjuje vrijednost onoga što smo ostvarili", dodao je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo