Vori pokazao bradu koje se ne bi posramio ni Sulejman

Hrvatske rukometne reprezentativce, brončane sa nedavnog Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, primio je predsjednik Ivo Josipović.

2.4.2013.
15:40
VOYO logo

"Već osmi put u godinu dana s njima. Sigurno da neće biti lako, pogotovo u Veszpremu gdje nas čeka puna dvorana i vatreni navijači. Moramo dobro analizirati Mađare, sigurno da smo kvalitetniji od njih ali to trebamo pokazati na terenu", rekao je kapetan Igor Vori, koji je predsjedniku poklonio dres Kauboja s njegovim imenom.

Vori je naglasio kako je najbitnije da nema ozlijeđenih na popisu koji je sastavio Slavko Goluža te dodao kako reprezentativcima još uvijek ne nedostaje motiva za nastupe u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je najbitnije je da kada dođemo ovdje, zaboravimo na sav umor i ozljede koje nas prate tijekom sezone. Imamo veliki motiv, vraćamo se nakon 2009. u Arenu koju smo nažalost napustili porazom. Nadam se da ćemo u subotu, uz pomoć naših navijača, doći do pobjede."

Mađare dobro poznaje i Domagoj Duvnjak, koji je sjajnu formu pokazao u njemačkom prvenstvu, u susretu 27. kola postigao je 9 pogodaka u porazu HSV-a od Kiela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo sve o njima ali i oni o nama, nema iznenađenja. Igrali smo dosta s njima u zadnje vrijeme, nadam se da ćemo ovaj tjedan mi upisati dvije pobjede."

Duvnjak naglašava kako jedva čeka prvi dvoboj, u četvrtak u fantastičnoj atmosferi dvorane u Veszpremu pred 7 tisuća fanatičnih navijača, ali se nada da će i subotnji dvoboj u zagrebačkoj Areni privući veliki broj gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što se vraćamo u Arenu, nadam se da će biti puna i da će nas naši vjerni navijači voditi do pobjede."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo