VLADO ŠOLA OTKRIO TKO JE NAJVEĆI KRIVAC ZA DEBAKL KAUBOJA: / 'Ako ne uspijemo, znat ćemo gdje smo...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Težak poraz Hrvatske šokirao je mnoge, a svoje viđenje ponudili su i komentatori utakmice

20.1.2019.
20:35
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu drugog kruga svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, hrvatska reprezentacija je u Kölnu neočekivano izgubila od Brazila 26-29 (13-17) ugrozivši plasman u polufinale. Nakon najgore odigranog poluvremena na prvenstvu, Hrvatska se ipak, nakon mnogo primljenih golova bez golmana, nije uspjela vratiti!

"Vlado Šola rekao je najtočniju dijagnozu, imali smo loš dan na turniru, to je jedan od tih dana koji se na velikom natjecanju ponekad dogodi velikim ekipama, a danas se dogodio Hrvatskoj. I to protiv suparnika protiv kojeg je većina nas upisala bodove i ostala demantirana. Brazil je ozbiljna reprezentacija, pobjeđivala je i u drugom krugu i bolje reprezentacije od sebe, sada smo vidjeli i zašto. Sad je matematika jasna, već se sutra moramo čupati protiv domaćina Njemačke, a zatim i protiv Francuske. Ali dok god imamo šansu, moramo ostati pozitivni", komentirao je Filip Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nije bez šansi

"Da, kroz to smo već prošli, još uvijek imamo šanse, imamo mogućnosti. Još četiri boda možemo osvojiti. Najveći krivac za naš poraz je Brazil, odigrali su odlično, treba im čestitati, a naše podržati. Moramo osvojiti bodove protiv Njemačke i vratiti se u pozitivan mod", dodao je Vlado Šola.

"Sutra moramo odigrati vrhunsku utakmicu. Igramo s vrhunskim protivnikom, ako ga pobijedimo na domaćem terenu, onda znamo da smo vrhunska reprezentacija. Ako ne uspijemo, znat ćemo gdje smo i nastavit ćemo raditi na tome."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo