VIDEO: / Zagrebačka publika odala počast Iztoku Pucu!

Rukometaši CO Zagreba pretrpjeli su prvi poraz u Ligi prvaka ove sezone. U prepunoj Areni izgubili su od aktualnog prvaka Europe Barcelone s 31:30.

23.10.2011.
0:31
VOYO logo

U prvom poluvremenu su domaći rukometaši većim dijelom imali minimalnu prednost, pa su i na odmor otišli s vodstvom 14:13. No, u nastavku je Barcelona preuzela vodstvo u svoje ruke, a hrvatski prvak ih je lovio i pokušao stići. Zagreb je posljednje izjednačenje imao kod rezultata 24:24.

U samoj završnici je Barcelona pobjegla i na tri gola razlike, ali je Zagreb svejedno imao u zadnjih 15 sekundi napad za izjednačenje. No, Kopljarovo dodavanje za Balića nije bilo točno i propala je prilika za osvajanje jednog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Horvat bio je s 10 golova najbolji strijelac CO Zagreba. Sedam golova zabio je iz sedmeraca. David Špiler zabio je 5 golova iz devet pokušaja. Goste su predvodili Rutenka sa 7 i Garcia sa 6 golova.

"Previše smo srljali na kraju i dopustili da nam odu na dva razlike. Naš najveći problem bio je što nismo imali pravog vratara na ovoj utakmici", rekao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao nepremostiva prereka igračima Zagreba u ovoj utakmici se pokazao Barcelonin vratar Šarić.

"Mislim da je ovo bila odlična utakmica i da su gledatelji mogli uživati u viđenim. Na kraju smo mi imali više sreće iako je Zagreb bio odličan cijelu utakmicu. Trener nam je rekao da sigurno gubimo ako utakmica pred kraj bude u egalu, ali eto ipak smo pobijedili. Za sad smo prvi u skupini, a pobjede protiv Zagreba i Chamberyja kod kuće trebale bi nam i osigurati to prvo mjesto. Mislim da će Zagreb biti drugi u skupini", rekao je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prihod s ove utakmice namijenjen je obitelji preminulog bivšeg igrača Zagreba i hrvatskog reprezentativca Iztoka Puca. Uoči početka je odana počast velikanu hrvatskog rukometa i sporta.

Hrvatski rukometaš Renato Sulić postigao je jedan pogodak u domaćoj pobjedi svog Veszprema protiv Čehovskih Medvjeda 24:22 u 4. kolu B skupine Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađarska momčad, u kojoj uz Sulića nastupa još jedan hrvatski član, vratar Mirko Alilović, stigla je u četvrtom nastupu do treće pobjede, dok su Čehovski Medvjedi ostali na dva osvojena boda.

Ademar Leon uspio je kao domaćin osvojiti jedan bod protiv Kiela. Gol za konačnih 28:28 zabio je u zadnjim trenucima utakmice Carlos Ruesga. Izvještaji s utakmice ističu odličnu partiju iskusnog hrvatskog vratara Venija Loserta, kojem se pripisuju goleme zasluge za osvojeni bod domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110201061006 arti-201110200864006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo