VIDEO: / Ovako su Kauboji izbjegli sudbinu Šešuma!

U poluvremenu utakmice Europskog prvenstva između Hrvatske i Srbije u beogradskoj Areni, domaći su navijači raznim predmetima gađali naše igrače.

30.1.2012.
15:47
VOYO logo

Kamere danske televizije TV 2 Sport zabilježile su situaciju u poluvremenu na kojoj je jasno vidljivo da igrači i stručni stožer Hrvatske prema svlačionici bježe sa ručnicima na glavi kako bi se obranili od predmeta koji su letjeli s tribina.

Na usporenoj snimci vidi se i predmet koji je doletio s tribine, ali može se samo nagađati da li je upravo to bili kobno za oko srpskog reprezentativca Žarka Šešuma, koji zbog toga nije mogao nastupiti u finalnoj utakmici protiv Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramota je to što se dogodilo. Znamo da nije htio gađati Šešuma, ali glupo je i ružno gađati i hrvatske rukometaše jer su to naši veliki prijatelji, a pokazali su ponašanjem u Beogradu i da su veliki sportaši", komentirao je još u subotu cijelu situaciju srpski reprezentativac Marko Vujin, dok je srpski izbornik Veselin Vuković nakon poraza od Danske u finalu poručio:

"Šešum nam je jako nedostajao, ali s obzirom da smo ga sami ozlijedili - bravo za nas. Neki idiot nas je možda koštao zlata i žao mi je što i mi nismo uspjeli zaokružiti fantastičan dan srpskih sportaša još jednom pobjedom", kazao je Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Europsko prvenstvo u rukometu 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo