Pogledajte što su Goluža i Vori rekli nakon bronce!

"Ovo je veliki uspjeh za Hrvatsku. Tako mala zemlja, a u godinu dana tri puta u polufinalu je uspjeh.

26.1.2013.
21:31
VOYO logo

"Iskrene čestitke svim mojim igračima. Vidjeli ste što nas je snašlo. Sve te povrede, pa Drago Vukovićje iskrenuo zglob,Domagoj Duvnjak je imao temperaturu, morao je na infuziju. Žao mi je zbog pada Čupića na rame, ali bit će sve u redu...", govorio je izbornik Goluža za kojeg dvojbe nema, napravio je rezultat.

"Postavili smo pred momčad cilj - četvrtfinale. Što smo napravili to je plus. Ostaje žal jer smo pokazali najbolji rukomet. Da je bilo još malo pomoći, da nam je bio još neki igrač...Budućnost je pred nama i treba ustrajati u radu. Hvala svim igračima, stručnom stožeru i navijačima koji su živjeli uz nas", zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Igor Vori istaknuo je jednu drugu stvar.

"Ispratili su nas s puno sumnje. Nitko nije vjerovao u nas, a vjerovali smo sami u sebe. Najviše me veseli ovo nova generacija koja tek mora stasati, ali dobili su veliko iskustvo. Nismo došli do onog što smo priželjkivali, otići do kraja. Pokazali smo karakter, još jednom se psihički izvukli nakon Danske. Kasno smo zaspali, ali 'posložili' smo se u glavama. Sada idemo zasluženo proslaviti medalju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo