[VIDEO] JEDAN OD HRVATSKIH JUNAKA S EURA O PORAZU U FINALU: / Musa objasnio što se dogodilo - 'Pomiješani su mi osjećaji

Image

Nakon utakmice izjavu je dao i jedan od junaka Hrvatske na Euru, Igor Musa

26.1.2020.
20:12
VOYO logo

U finalu europskog rukometnog prvenstva u Stockholmu hrvatska reprezentacija je izgubila od Španjolske sa 20-22 (11-12) upisavši treći poraz u finalima europskih prvenstava. U borbi vidno umornih ratnika, u kojoj se zadnjih 20 minuta više stajalo na terenu nego trčalo, Španjolci su ipak imali više snage i sreće, a na igri Hrvatske se itekako osjetilo umor nakon šokantnog polufinala s Norveškom.

Hrvatska je stigla vodstvo Španjolske od četiri gola razlike, u 54. minuti je i povela, ali više nije bilo snage za preokret i jedino zlato koje nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice izjavu je dao i jedan od junaka Hrvatske na Euru, čovjek koji nam je golom u zadnjim sekundama protiv Norveške donio finale, Igor Musa. "Pomješani su mi osjećaji, ima puno tuge, dali smo sve od sebe. Imali smo manje sreće, ali opet ponosan sam na ovu ekipu i što sam dio ovog kolektiva. Za tjedan dana ću možda reći da smo napravili veliki rezultat, ali nitko ne voli gubiti. Bilo je više utakmica kada smo pokazali karakter i vraćali se i da momčadski duh može sve. Hvala i navijačima koji su nas gonili tjekom turnira i sada u finalu, ali nije bilo snage i sreće da prelomimo ovu utakmicu na našu stranu", rekao je Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo