Rukometna jugo legenda otkrila tužnu istinu o Hrvatskoj uoči Poljske

Legenda jugoslovenskog rukometa, trener PPD Zagreb Veselin Vujović, kazao je kako Hrvatska 'poslije puno godina nema tečan, pravi napad, koji je opasan za bilo koju zonu'.

27.1.2015.
12:10
VOYO logo

Trener PPD Zagreb Veselin Vujović otkrio je brutalnu istinu o igri hrvatske reprezentacije na SP-u u Kataru koja zabrinjava sve navijače Kauboja.

"Stvari koje nitko ne može pobiti su da Hrvatska u ovom trenutku nema poraz i da je ušla među osam najboljih na svijetu. No, u ovom trenu nitko ne zna njihove prave domene. Puno je tu detalja koje treba pohvaliti - htjenje, borbenost, zalaganje, odnos prema igri i reprezentaciji od prvog dana nije sporan. Onaj neki element koji bi trebao zabrinuti je što Hrvatska poslije puno godina nema tečan, pravi napad, koji je opasan za bilo koju zonu", kazao je Veselin Vujović za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve rečeno se najbolje vidjelo protiv Brazila. Stoga, postoji opravdana zabrinutost uoči četvrtfinalnog sraza sa Poljacima, reprezentacijom koja je za klasu bolja od Brazila.

"Brazil je prva reprezentacija koja je spriječila hrvatsku tranziciju i kontranapad. Hrvatska “6 na 6” nije imala najbolja rješenja. A ni umjetnički dojam ne zaslužuje neku specijalno veliku ocjenu. Bez obzira na to što je Goluža do sada forsirao jednu postavu, možemo reći početnu, gdje su krila Čupić i Štrlek, na crti Vori, pa vani Bičanić, Duvnjak i Kopljar, to mi ne djeluje uvjerljivo. Čini mi se da nije od njih izvukao potrebni dio, nedostaje im samopouzdanja", nastavlja sa kritikama Vujović, te dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebaju znati u kojem trenutku tko što radi. I nije razigrao igrače koji bi mogli dati puno više, a to su Stepančić, Karačić, Slišković i Brozović. Bez obzira na to što su oni igrali neke utakmice, nije isto kad igraš utakmicu “biti ili ne biti” i kad igraš da bi se neki drugi odmorili. Da, trče oni, rade, bore se, ali u tim utakmicama se ne dobivaju igrači. Ali, opet, kad stavite sve to na stranu, Hrvatska nema ni jedan poraz".

POLUFINALE - 30. siječnja (petak) Poljska - Katar Francuska - Španjolska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZA POREDAK OD 5. DO 8. MJESTA - 30. siječnja (petak) Hrvatska - Njemačka Danska - Slovenija

ZA 3. MJESTO - 1. veljače (nedjelja) FINALE - 1. veljače

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ODIGRANO:

ČETVRTFINALE - 28. siječnja (srijeda) HRVATSKA - Poljska 22:24 Katar - Njemačka 26:24 Slovenija - Francuska 23:32 Španjolska - Danska 25:24

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OSMINA FINALA: 25. siječnja (nedjelja): HRVATSKA - Brazil 26:25 (13:15) Slovenija - Makedonija 30-28 (16-15) Austrija - Katar 27-29 (14-13) Španjolska - Tunis 28-20 (18-9)

26. siječnja (ponedjeljak): Egipat - Njemačka 16-23 (8-12) Švedska - Poljska 20-24 (11-10) Francuska - Argentina 33-20 (16-6) Island - Danska 25-30 (10-16)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice Hrvatske u skupini: 16. siječnja (petak): Hrvatska - Austrija 32:30 17. siječnja (subota): Hrvatska - Tunis 28:25 19. siječnja (ponedjeljak): Hrvatska - Iran 41:22 21. siječnja (srijeda): Hrvatska - Makedonija 29:26 23. siječnja (petak): Hrvatska - BiH 28:21

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo