VELIKI REMONT U DUGOGODIŠNJEM PRVAKU HRVATSKE: / Domagoj Pavlović ima tri ponude, ali Zagrebaši grade jaku momčad

Image
Foto: PIXSELL

Kako kaže glavni menadžer PPD Zagreba Božidar Jović, klub Pavloviću ne misli stvarati probleme ukoliko se dogovore oko odštete s potencijalnim kupcem

11.4.2018.
18:44
PIXSELL
VOYO logo

PPD Zagreb započeo je veliki remont momčadi. Igor Vori odlazi u igračku mirovinu, a istim putem kreću i braća Valčić, Josip i Tonči. No nitko od njih neće mirovati - Vori je postao član stožera reprezentacije, Josip preuzima funkciju sportskog direktora dok Tonči postaje pomoćnik u stožeru Zlatka Saračevića.

Stižu Jaganjac i ...

Nekoliko pojačanja već je dogovoreno te tako u klub dolaze Potočnik, Burić, Vistorop i Mandić. U tijeku su i pregovori oko dovođenja najboljeg mladog hrvatskog rukometaša Halila Jaganjca iz redova makedonskog Metalurga, ali radi se i na dovođenju Ivana Sliškovića. Uz ostanak Zlatka Horvata u klubu koji je već dogovoren, Zagreb bi mogao imati uistinu potentnu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim već spomenutih umirovljenja, jedino oslabljenje momčadi mogao bi predstavljati odlazak sjajnog 25-godišnjeg Domagoja Pavlovića. Ovaj odlični srednji vanjski igrač izbivao je više od godine i pol s terena zbog nekoliko operacija rame i ruke i nažalost, ozljede se često vežu uz njegovo ime. No kada je zdrav, radi se o igračini čije su kvalitete prepoznali i neki europski velikani.

Za njegove usluge zainteresiran je aktualni prvak Europe, Vardar. A tu su i dva bundesligaša - ambiciozni Füchse Berlin i Melsungen, prenosi Tportal. Pavlović ima još godinu dana važei ugovor sa Zagrebašima te bi klub mogao i dobro zaraditi ukoliko pristane na prodaju. A kako kaže glavni menadžer PPD Zagreba Božidar Jović, klub Pavloviću ne misli stvarati probleme ukoliko se dogovore oko odštete s potencijalnim kupcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo