UZ PUNO MUKE DO TREĆE POBJEDE: / Zagrebaši u nastavku slomili Wislu!

Image

Rukometaši PPD Zagreba su u 5. kolu Lige prvaka vratili na pobjedničke staze. Nakon poraza protiv Veszprema i PSG-a, momčad Veselina Vujovića svladala je momčad poljske Wisle s 29:25.

17.10.2015.
21:42
VOYO logo

Bila je to teška i iscrpljujuća utakmica za zagrebaše koji su odlično otvorili utakmicu, no nakon što su promašili nekoliko laganih šuteva, u drugom dijelu prvog poluvremena Wisla je došla na +2.

Raspucani Obranović

Dugo je domaćin tražio kako slomiti čvrste Poljake, a to im je najčešće uspijevalo preko Obranovića i Pavlovića koji su zabili deset od Zagrebovih 16 golova u nastavku. Velike pohvale idu i Luki Stepančića koji je uz injekciju odigrao ovaj susret i uspio zabiti osam golova iz 14 šuteva, Obranović je dodao 6. Kod gostiju Nemanja Zelenović je postigao osam golova za Wislu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 23. minuti sjajno je obrano Filip Ivić kod 22:21, što je možda bio i ključni trenutak utakmice.

Kad je Kontrec zabio iz kontre u 28. minuti za 26:23, bilo je jasno da će bodovi ostati u zagrebačkoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vujovićeva momčad je na pozitivnom učinku, s pobjedom nakon Kiela i Celja. Sljedeće subote Zagreb gostuje kod Bešiktaša, najslabije momčadi u skupini A Lige prvaka. Na vrhu je Veszprem s devet bodova, a uz Zagreb po šest imaju još Kiel, Paris SG i Flensburg s tim da PSG ima utakmicu manje.

Vujović: Znao sam da će biti teško

"Uz puno muke smo pobijedili Wislu, imamo još puno stvari za popraviti, ali veseli me pobjeda od četiri razlike, to bi moglo biti važno na kraju. Pribojavao sam se ovako teške utakmice. Hvala navijačima u Areni, Zagrepčani su ponovno pokazali da su uz svoj Zagreb", kazao je Veselin Vujović, trener Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo