Urnebes u avionu: 'Dajte pare da se igramo!'

Ono što godinama nije uspijevalo Ćavaru, Saračeviću, Džombi, Joviću, Biliću, Lackoviću, Voriju, uspjelo je "klincima" Horvatu, Kopljaru, Štrleku.

20.2.2012.
8:57
VOYO logo

Prvi put u povijesti, nakon 14 odigranih utakmica u Ligi prvaka, rukometaši CO Zagreba pobijedili su Barcelonu, aktualnog prvaka Europe. I to ne u Zagrebu nego u Blau Grani, u dvorani u kojoj Barcelona nije izgubila dvije godine.

"Daleko do toga da Barcelona nije htjela pobjedu. Ali nisu mogli. Mi smo im napravili seriju 7:0 i ne vjerujem da im je to itko ikada napravio", rekao je Ivica Obrvan, trener kojeg su u nedjelju u gradu i te kako tražili mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako i neće kada će zauvijek ostati upisano u povijesti da je upravo on bio trener koji je prvi put uspio pobijediti Barcelonu. No, Obrvan je i prvi trener koji je s Metkovićem osvojio europski kup i prvi trener s kojim je Gorenje osvojilo slovensko prvenstvo.

"Bilo je jako veselo u avionu na povratku doma. Pjevalo se "Dajte pare da se igramo", a nakon dolaska u Zagreb dozvolio sam dečkima izlazak u noćni klub, BBS. Zaslužili su jer se Barcelona ne pobjeđuje svaki dan", rekao je trener zagrebaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo