TRANSFER ŽIVOTA: / Još jedan Hrvat potpisuje za Barcelonu!

Prilično brojna hrvatska kolonija u sportskom pogonu Barcelone dobit će sljedeće sezone još jednog člana.

13.4.2015.
17:03
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Marko Kopljar nastavit će karijeru u Barceloni, saznaje portal Balkan Handball iz svojih španjolskih izvora. O ovom se transferu nagađa posljednjih nekoliko tjedana, a dogovor je sada, čini se, postignut i samo se čeka službena potvrda iz katalonskog velikana. Posljednje tri sezone 29-godišnji desni vanjski je član PSG-a, a premda se spominjalo da je za njega zainteresiran i HSV, poziv Barcelone se ipak ne odbija.

Kopljar će u novom klubu imati jaku konkurenciju na svojoj poziciji koju pokrivaju i Kiril Lazarov i Eduardo Gurbindo, no postoji mogućnost da će ovaj potonji ipak završiti na posudbi. A prije no što ode u Barcelonu, Kopljar će s PSG-om pokušati izboriti Final Four Lige prvaka iako to neće biti nimalo lagan zadatak. U prvoj utakmici četvrtfinala Parižani su na svome terenu odigrali samo neodlučeno 24:24 protiv Veszprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopljar bi u rukometnom ogranku Barcelone trebao biti peti Hrvat, nakon Patrika Ćavara, Igora Vorija, Venija Loserta i Davora Dominikovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo