Teška distorzija zgloba Balića udaljila s terena

Barcelona ima 14 bodova, Croatia osiguranje Zagreb 12, Kadetten, Chambery i Sävehof po 6, a Bosna je bez bodova.

12.2.2012.
10:36
VOYO logo

Zagrebaši će u nedjelju u Göteborgu, u dvorani Scandinavium (18,10 sati - HTV2) biti gosti švedskog prvaka. Ivano Balić neće u Švedsku, u Zagrebu ga je ostavila teška distorzija gležnja.

"Špiler će pokušati pomoći samo u napadu, Tonči Valčić pak u obrani. Obojica su ozlijeđena. Krpamo se, bit će to zbog ozljeda za nas najteža utakmica ove sezone", procjenjuje trener zagrebaša Ivica Obrvan i najavljuje kako se cilj ne mijenja, ide se po pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je u šarenoj postavi nakon EP-a pobijedio banjalučki Borac i Osijek, a Šveđani su kod kuće s +14 ispratili vodeći Guif i s +11 Redbergslids, ali su izgubili sa -7 kod Skövdea. Izgubili su u posljednjoj utakmici i važnog obrambenog igrača Jespera Nielsena, koji je ozlijedio ključnu kost.

Švedski prvak je iz Partillea, malog mjesta nadomak Göteborgu u kojemu igra zbog svoje, za Ligu prvaka neprimjerene dvorane. Rasadnik je talenata, domaćin Partille kupa, najvećeg natjecanja za mlade, neslužbenog svjetskog prvenstva. Malo tko je očekivao da će poluamaterski Sävehof uspješno u borbu s bogatijim, od glave do pete profesionalnim Chamberyjem i Kadettenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo