TELEMACH POTEZ DANA / ANKETA Finale u kojem se do zadnje sekunde nije znalo tko će pobijediti. Odaberite najbolji potez utakmice

Image

Sudjelujte u anketi i odaberite Telemach potez dana!

28.1.2024.
19:37

Nakon što je u borbi za 3. mjesto Švedska pobijedila Njemačku 34:31 i tako ih ostavila bez medalje, prava borba za zlato tek je slijedila - olimpijski prvaci Francuzi protiv svjetskih prvaka Danaca.

Igralo se gol za gol, bombe su sijevale i s jedne i s druge strane, ali svoju klasu pokazali su i golmani. Danci su konstantno vodili, u dva navrata i +3 (6:9, 14:17), ali Francuzi ni u jednom trenutku nisu odustali. I baš je zato u posljednjoj minuti došlo do infarktne završnice koja nas je odvela u produžetke (27:27). U prvih 5 minuta produžetaka obje ekipe zabile su po dva gola, dok je u drugom produžetku uspješnija bila Francuska.

Nakon dugih 70 minuta utakmice, pobjeda je na kraju otišla u ruke Francuza rezultatom 33:31. Bilo je vrlo teško izdvojiti samo tri najbolja poteza s utakmice, ali na vama je da po posljednji put odaberete Telemach potez dana:

  1. Nielsenov prvi obranjeni zicer

2. Fantastičan gol Prandija za izjednačenje

3. Dika Mem snažnim udarcem prelomio utakmicu

Ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama