Play ponuda

Svi žele gledati Balića! U 2 sata planulo 7.000 karata

shimmer fallback

Ulaznice za prvu utakmicu osmine finale Lige prvaka između Metalurga i CO Zagreba, koja je na rasporedu 18. ožujka u Skoplju, 'planule' su za samo dva sata.

8.3.2012.
7:37
Play ponuda

Zagreb će u dvorani 'Boris Trajkovski' 18. ožujka pokušati ostvariti što bolji rezultat uoči uzvrata protiv Metalurga tjedan dana kasnije u zagrebačkoj Areni. Protiv sebe će u Skoplju imati 7.000 Makedonaca, koji su karte za prvu utakmicu razgrabili za dva sata.

Čelnici Metalurga i prije utakmice su bili svjesni da će skopska dvorana biti premala za sve one koji će htjeti vidjeti utakmicu zagrebaša protiv izabranika Line Červara.

Metalurg je ulaskom u osminu finala Lige prvaka ostvario povijesni uspjeh, a Makedonci očito misle da uz prepunu dvoranu mogu i do četvrtfinala najelitnijeg rukometnog natjecanja. Stoga su išli navijačima naruku jer su cijene karata bile od 10 do 50 kuna.

Ova dva susreta Lige prvaka neće biti jedina koja će CO Zagreb i Metalurg odigrati u sljedeća dva tjedna. Naime, uoči prvog susreta u Skoplju, ovi će klubovi u Varaždinu 11. ožujka odigrati susret SEHA lige.

Play ponuda
Play ponuda