SVE JE SPREMNO ZA ČERVAROV POVRATAK: / 'Imam takav ugovor da ga mogu raskinuti kad želim'

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Odluka hoće li aktualni izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić na toj poziciji i ostati bit će obznanjena u utorak, no već se barata nekim imenima koji bi ga mogli naslijediti.

29.1.2017.
20:43
AFP, ATTILA KISBENEDEK
Play logo

Trofejniji Červar djeluje spremno na prihvatiti poziv Hrvatskog rukometnog saveza, premda su njegove izjave koje donose Sportske novosti odmjerene. Vjerojatno poštujući aktualni trenutak, iz Červara progovara kolegijalnost spram Babića, pa na direktan upit o mogućem povratku na klupu reprezentaciju nudi ovakav odgovor:

"Uh, u ovom trenutku to ne bih komentirao. Nije pametno. Znam kako se ljudi u Hrvatskoj osjećaju zbog poraza, vjerojatno su se sjetili naših nekadašnjih uspjeha, ali ne, ja stvarno ne bih sada govorio na tu temu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Dakle, decidirano 'ne' nije rekao i to budi nadu svima koji su za takav rasplet situacije. Inače, trener skopskog Metalurga i makedonske izabrane vrste ne bi imao pravnih zavrzlama u slučaju pozitivnog odgovora na upit iz Hrvatskog rukometnog saveza.

"Moj ugovor je tako napravljen da u članku 2 stoji da mogu odustati kad želim", kazao je.

Prema napisima 24sata.hr ideja je zapravo da Červar i Goluža zajedno preuzmu konce reprezentacije, s time da bi Červar vodio glavnu riječ, a Goluža bio njegov pomoćnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Treba okupiti svu hrvatsku rukometnu pamet, staviti glave skupa i pokušati se na najbolji mogući način pripremiti za Europsko prvenstvo u Hrvatskoj u siječnju 2018. Hrvatska i dalje nema europsko zlato, to je jedino koje nam nedostaje i treba biti jako pametan u pripremi onoga što dolazi", prenosi taj izvor njegove misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo