ŠTO SE KRIJE IZA VUJOVIĆEVA IZNENADNOG ODLASKA IZ ZAGREBA? / Procurila zanimljiva priča, trener tvrdi - 'To nije bio trik'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Ne isključujem mogućnost da se to dogodi kada riješim ove privatne probleme'

25.5.2020.
16:57
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Crnogorski trener, Veselin Vujović, iznenada je napustio klupu PPD Zagreba i to nakon samo osam mjeseci djelovanja. Sada je slavni trener odlučio objasniti za crnogorske vijesti zašto je odlučio otići.

"Nisam mogao biti na dva mjesta u isto vrijeme. Rekao sam ljudima iz uprave da imam problem u Šapcu koji se ne može riješiti ako nisam ovdje. Imam privatni biznis koji se urušava ako nisam tu. Nisam mogao ljude držati u neizvjesnosti jer ne znam hoću li taj problem riješiti za četiri, pet ili šest mjeseci. Mislim da je ovako bilo najkorektnije. Ljudi iz uprave znaju da na mene mogu računati kada to završim. Tu sam ako im budem potreban", kazao je Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

22.02.2020., Zagreb, Arena Zagreb - VELUX EHF Liga prvaka, 13. kolo. RK PPD Zagreb - Aalborg Handbold. Trener Veselin Vujovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Preuzima Vardar?

Međutim, pojavila se i zanimljiva priča o tome da je njegov odlazak iz Zagreba povezan s željom za preuzimanje Vardara, kluba koji je vodio od 2006. do 2010. godine i od 2011. do 2013. godine. Predsjedničku poziciju Vardara preuzima Mihajlo Mihajlovski, koji je navodno vrlo dobar s Vujovićem. Ipak, Vujović opovrgava te glasine.

"Te glasine su počele kada je objavljeno da se vraća Mihajlovski. Vjerujte mi, odlazak iz Zagreba nije trik da bih preuzeo Vardar, iako ne isključujem mogućnost da se to dogodi kada riješim ove privatne probleme", rekao je Crnogorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo