SRPSKI REPREZENTATIVAC OTVORIO DUŠU: / 'Naši navijači nas ne podržavaju, sami smo, a Hrvati igraju kao da su kod kuće'

Image
Foto: RTL

Uoči utakmice oglasio se izbornik Srbije Nenad Peruničić koji je rekao da turnir Srbija treba završiti na najbolji mogući način

12.1.2020.
22:57
RTL
VOYO logo

Srbija je ispala s Europskog rukometnog prvenstva. Izabranici Nenada Peruničića porazom od Crne Gore u napetoj utakmici oprostili su se od svih nada u prolazak u drugi krug.

Ono što još moraju odraditi, doduše, bez velike motivacije i želje, je utakmica protiv Hrvatske u posljednjem kolu razigravanja po skupinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRPSKI IZBORNIK UOČI HRVATSKE PRIZNAO: /

'Cijelu noć sam izlazio po hodnicima i smirivao igrače, nisu mogli spavati'

Image
SRPSKI IZBORNIK UOČI HRVATSKE PRIZNAO: /

'Cijelu noć sam izlazio po hodnicima i smirivao igrače, nisu mogli spavati'

Uoči te utakmice oglasio se izbornik Srbije Nenad Peruničić koji je rekao da turnir Srbija treba završiti na najbolji mogući način.

"Imamo sutra utakmicu s momčadi koja je jedan od glavnih favorita uvijek u posljednjih 20 godina i koja ima svjetske igrače. Na nama ostane da na najpošteniji način završimo natjecanje i da damo sve od sebe. Ja svoju momčad pripremam kao da idemo dalje. Želim da se podignemo i da odigramo što bolju utakmicu“, rekao je Peruničić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nam dalje"

Pred kameru je stao i jedan od stožernih igrača Srbije Bogdan Radivojević koji se osvrnuo na podršku navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah se vidi da nas dosta ljudi iz Srbije ne podržava. Sami smo. Tako smo i došli ovdje. Mi igramo za sebe i držimo se zajedno i igramo za reprezentaciju. Nažalost, izgubili smo jučer i nema nam dalje. Slijedi nam utakmica protiv Hrvatske. Ja bih njima čestitao. Svaka im čast, navijačima i igračima. To je sjajna atmosfera uvijek u dvorani. Kao da se igra u Hrvatskoj“, rekao je Radivojević.

U ponedjeljak od 20 i 30 igramo protiv Srbije. I tu ćete utakmicu moći gledati UŽIVO putem TV ekrana na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, a moći ćete ju tekstualno pratiti i na portalima Net.hr, RTL.hr te Sportnet. Uoči dvoboja emitirat će se emisija “Vrijeme je za rukomet” u kojoj će stručne komentare dati Petar Metličić i Drago Vuković, dok ćete nakon utakmice moći pogledajti završnu analizu iz RTL-ovog studija…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo