ZANIMLJIV PRIJEDLOG / Srpska rukometašica želi da se danas na utakmici protiv Hrvatske oda počast Đokoviću: 'Zašto se to ne organizira?'

Image
Foto: Profimedia

Novak u pritvoru čeka drugo saslušanje, nakon kojega će biti poznata njegova sudbina u Australiji, a ono bi trebalo početi u subotu u 23.30 po hrvatskom vremenu

15.1.2022.
18:05
Profimedia
VOYO logo

Tenisač NovakĐoković provest će još jednu noć u prihvatilištu za migrante prije ročišta u nedjelju po australskom vremenu, pri čemu se svjetski broj 1 nada da će sud poništiti odluku o deportaciji i tako mu omogućiti da se natječe na Australian Openu i potencijalno osvoji rekordni 21. Grand slam.

Uoči utakmice Hrvatske i Srbije na Europskom rukometnom prvenstvu srpska je rukometašica Dragana Cvijić dala jednu vrlo zanimljivu ideju. Naime, ona je predložila da se oda počast Novaku Đokooviću na način da srpski rukometaši odjenu majice s njegovim likom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak u pritvoru čeka drugo saslušanje, nakon kojega će biti poznata njegova sudbina u Australiji, a ono bi trebalo početi u subotu u 23.30 po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, utakmicu Hrvatske i Srbije možete pratiti na RTL televiziji od 20:30 u prijenosu uživo i(li) u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo