SRBIJU ČEKA PAKAO U SPLITU: / 'Ni njima bilo lako ovdje 2012. pa neće ni nama tamo'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rukometne reprezentacije prve su iz Srbije i Hrvatske koje su odigrale utakmicu poslije raspada Jugoslavije.

28.12.2017.
12:00
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Ostalo je još dva tjedna do početka europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj. Da je navijačka groznica već uzela maha svjedoči podatak da je splitska Spaladium Arena rasprodana u rekordnom roku. Na otvaranju će Hrvatska ugostiti Srbiju, a s obzirom na međusobnu prošlost jasan je i veliki interes.

"Imamo dosta problema s ozljedama i otkazima. Skupina je jako teška. Tu su tipični predstavnici skandinavske škole rukometa Island i Švedsta, pa još i domaćin Hrvatska, koja je također rukometna velesila. Sigurno je da nam neće biti lako, ali ako naši momci pruže maksimum, uvjeren sam da možemo prenijeti poneki bod u drugi krug", rekao je u razgovori za Blic predsjednik Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće im biti lako

Isto tkao rekao je i da je uvjeren da će u Splitu sve proći u najboljem redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije ni njima bilo lako ovdje 2012. kada se u Srbiji održalo Europsko prvenstvo pa neće ni nama biti lako tamo. Ipak, očekujem da će sve proteći u najboljem redu, jer da vas podsjetim, naše rukometne reprezentacije prve su iz Srbije i Hrvatske koje su odigrale utakmicu poslije raspada Jugoslavije. Savezi su u odličnim odnosima tako da sam uvjeren da neće biti incidenata", poručio je Đurković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo