Srbi gađali Balića bocom pa svom igraču ozlijedili oko!

U poluvremenu utakmice u Beogradu domaći su navijači Balića i Golužu gađali bocom, no pogodili su svog Žarka Šešuma koji je završio u bolnici i liječnici se bore za njegovo oko!

27.1.2012.
23:05
VOYO logo

Iako je na put u Srbiju krenulo puno navijača, do beogradske Arene stiglo ih je tek dvjestotinjak jer su hrvatska i srpska policija u jednom trenutku odlučile zabraniti dolazak brojnim Hrvatima iako su imali ulaznice.

Zbog toga su oni koji su došli do Beograda bili vrlo ljuti te su na račun Hrvatskog rukometnog saveza i hrvatske policije sasuli bujicu uvreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvati u beogradskoj Areni su prije utakmice uzvikivali Vukovar, Vukovar i razbjesnili domaće navijače koji su pokušali doći do njihovog dijela tribine, no brojna policija ih je spriječila u tom naumu.

U poluvremenu domaći su navijači Balića i Golužu gađali bocom, no pogodili su svog Šešuma koji je završio u bolnici. Stradala mu je rožnica i prema prvim informacijama noć će provesti u bolnici!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što me šokiralo je ozljeda Šešuma jer je neki idiot s tribine bacio bocu koja je pogodila njega, a gađao je Balića i mene", izjavio je nakon utakmice Goluža za Jutarnji list.

Kraj utakmice dočekan je uz pjesmu "Zašto šutite pi... ustaške".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Europsko prvenstvo u rukometu 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo