ŠPREM NAKON PORAZA OTKRIO KAKO SE OSJEĆA: / 'Kad bih rekao da sam zadovoljan rezultatom Hrvatske, lagao bih'

Image
Foto: Screenshot

Ostvaren je primarni cilj, ali moglo je to biti i bitno bolje

26.1.2019.
23:28
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija natjecanje na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj okončala je na šestom mjestu, u susretu za peto mjesto bolja od Hrvatske je u Herningu bila Švedska sa 34-28 (16-13).

RTL-ovi komentatori Goran Šprem i Valter Matošević zadovoljni su što je Hrvatska ostvarila cilj, izborili su plasman na kvalifikacije za Olimpijske igre, ali smatraju da je ekipa mogla do boljeg rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje žal

"Zadovoljan sam što smo ostvarili cilj, ali lagao bih kad bih rekao da sam u potpunosti zadovoljan rezultatom. Imali smo šanse. Da smo pobijedili Brazil, a izgubili od Njemačke i Francuske, pa bih rekao: 'Ajde, bili su bolji.' Ovako ostaje jedna gorčina. Ipak, primarni cilj je ostvaren. Idemo sada u te kvalifikacije za Olimpijske igre, iako ostaje žal", rekao je Šprem.

"Ekipa je ispunila postavljeni plan i to treba poštovati. Savez zna najbolje kvalitetu ove reprezentacije, imali smo brojnih problema s ozljedama, tako da je ovo realnost. Sportski je malo glupo reći da je šesto mjesto uspjeh, da je nekoliko lopti otišlo na našu stranu, sutra bi možda gledali Hrvatsku u finalu", nadovezao se Matošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo