ŠPANJOLSKI JUNAK KOJI JE UNIŠTIO KARABATIĆEVO DRUŠTVO: / 'Više-manje je točno da sam na Euro došao iz dnevnog boravka'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Arpad Šterbik 'skinuo' je tri sedmerca francuskim rukometašima

27.1.2018.
12:00
PIXSELL
VOYO logo

Gledao je Arpad Šterbik putem televizije kako mu nekadašnji suigrači iz španjolske reprezentacije s uspjehom odrađuju Europsko rukometno prvenstvo kada je jedan telefonski poziv od Šterbika-gledatelja napravio Šterbika-junaka.

Bivši vratar jugoslavenske rukometne reprezentacije pod stijegom Španjolske osvojio je svjetsko zlato i broncu, a europsko srebro koje ima s prošlog Eura sada će biti u prilici unaprijediti u medalju zlatnog sjaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠPANJOLCI ŠOKIRALI FRANCUZE I IZBORILI FINALE: /

Svjetski prvaci potučeni do nogu u zagrebačkoj Areni

Nema snage za utakmicu

"Više-manje je točno da sam došao iz dnevnog boravka na prvenstvo. Trener Vardara je također na prvenstvu, kao i naši drugi treneri tako da nisam puno igrao i trenirao u zadnje vrijeme. Samo su tri igrača ostala u Vardaru sada za vrijeme prvenstva. Branio sam sedmerce jer ne zahtijevaju puno skakanja. Ne bih mogao braniti čitavu utakmicu. Rodrigo Corrales je napravio izvanredan posao, prenosi RTL njegove riječi nakon što je u pobjedi protiv Francuske, a bilo je 27-23, obranio tri od pet sedmeraca.

Španjolska će za zlato igrati protiv Švedske koja je u drugom polufinalu svladala Dansku u produžetku utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravio razliku

"Najviše me zabrinjava što je Španjolska odigrala dvije nevjerojatne utakmice, protiv Njemačke i Francuske. Nisam siguran možemo li odigrati i treću u nizu na toj razini. Bilo je očito da smo u drugom poluvremenu protiv Francuske bili umorni, samo smo čekali da utakmica završi", pomalo je zabrinuto izjavio Šterbik čiji doprinos veliča i suigrač Aleks Dujšebajev:

"Ta tri spašena gola napravila su razliku. Nevjerojatno je da je ušao na teren samo za sedmerce i od toga njih tri obranio. Ali pobjeda nad Francuskom je pobjeda cijele momčadi. U nedjelju idemo po zlato."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo