ŠPANJOLSKA NAS JE SPUSTILA NA ZEMLJU: / 'Falilo nam je koncetracije'

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Rukometaši Hrvatske izgubili su polufinale Europskog prvenstva od Španjolske 33:29 i za broncu će u nedjelju od 15 sati igrati protiv Norveške.

29.1.2016.
23:18
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

''Tako blizu, a tako daleko. Jedna lopta, jedna prava obrana nam je nedostajala'', rekao je Mirza Džomba za RTL, a na njega se nadovezao i Goran Šprem:

''Baš kao što je Sarač pričao, nedostajalo nam je malo, ili samo situacija iz koje bi se vratili, ali eto, nismo je dočekali. Šteta.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da nas je onaj čudan put do polufinala koštao finala'

Mirza Džomba nadovezao se na riječi hrvatskog izbornika Željka Babića, koji je nakon susreta kazao kako su se njegovi pulenovi dosta energetski potrošili protiv Poljske i da je to glavni razlog poraza od Španjolske.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VELIKA BITKA ZA FINALE: Osjetite dašak atmosfere iz Krakowa

Image

VELIKA BITKA ZA FINALE: Osjetite dašak atmosfere iz Krakowa

''Mislim da nas je onaj čudan put do polufinala koštao finala. Falilo nam je koncentracije. Imali smo super priliku. Španjolski golmani večera su bili katastrofa, no imali smo samo dva tri raspoložena igrača, a to je premalo za ulazak u finale'', rekao je Džomba.

Velika pobjeda rukometa

''Prvih 20 minuta je bila igra kakvu smo željeli i tu je krenuo polako kraj. Neću reći da smo se raspali, ali pobjegli su nam i nismo se više uspjeli vratiti'', zaključio je Šprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Rekao bih da je ovo sve bila jedna velika pobjeda rukometa. Cijela je Hrvatska disala za ovu reprezentaciju, a što se tiče utakmice za treće mjesto, stvar je samo hoće li stručni stožer uspjeti podići psihički igrače. Utakmice za broncu su samo stvar psihe'', za kraj će Džomba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo