ŠOK U HRVATSKOJ NAKON ODLUKE EHF-A KOJA JE NA ŠTETU NAŠE REPREZENTACIJE: / 'To što se dogodilo tijekom večeri i noći, van je svake pameti'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

'To što se dogodilo tijekom večeri i noći, izvan je svake pameti'

9.12.2020.
14:33
Profimedia
VOYO logo

Službena europska krovna rukometna organizacija EHF je ponovno napravila presedan i to u noći s utorka na srijedu. Nije promijenio satnicu nego i raspored kompletnog natjecanja, pa je nas i Norvešku umjesto s tri slobodna dana nagradio utakmicom već u četvrtak, dok su naravno Njemice i Mađarice, slučajno, dobile za odmor dva dana više.

Image
'ONA JE TERMINATOR, ŽENA - ZVIJER. ZASTRAŠUJUĆA JE': /

Srbija bruji o Hrvatici koja je strah i trepet svima

Dvije utakmice u tri dana

Dakle, umjesto tri dana predaha nakon prvog kruga, Hrvatska će zbog nove promjene igrati dva susreta u tri dana. Nije to nikako fer, ali nije niti još neviđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Događalo se i muškim reprezentativnim kolegama da su im se mijenjale satnice uoči važnih utakmica. Prema osnovnom planu, Hrvatska je kao pobjednik skupine C, prvi susret druge faze trebala igrati 12. prosinca protiv pobjednika skupine D, a to je Norveška. Ali po tko zna koji put, EHF je zadržao i iskoristio pravo da promijeni raspored.

Naljutilo je to izbornika ženske rukometne reprezentacije Nenada Šoštarića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne smije nas ovo izbaciti iz ritma'

"Što reći kada odeš spavati i znaš da igraš u subotu i probudiš se pa ti kažu da igraš sutra. Ne znam stvarno što bih rekao, ali znam da nas ta situacija ne smije izbaciti iz ritma u kojem jesmo i da se brže od predviđenog moramo pripremiti za to što nas očekuje", rekao je izbornik ženske rukometne reprezentacije, čije riječi prenose Sportske novosti.

"To što se dogodilo tijekom večeri i noći, izvan je svake pameti. Pogledali smo navečer na internetu i vidjeli da ćemo igrati u subotu, a onda nas EHF zove iza ponoći i kažu da ćemo igrati već u četvrtak protiv Rumunjske. Ne samo da su nam promijenili dnevni plan, već i protivnika. No ne vrijedi se puno nervirati, idemo dalje, pokazati svima da smo dovoljno psihički jaki i da takve stvari možemo pretrpjeti", rekao je Nenad Šoštarić, prenosi 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra u 18:15 protiv trećeplasiranog sastava skupine D

Hrvatska će tako prvi susret drugog kruga igrati već sutra, u četvrtak u 18:15 sati protiv trećeplasiranog sastava skupine D odnosno Rumunjske. Nakon toga na teren dvorane u Koldingu izlaze Nizozemska i Norveška.

Drugi susret drugog kruga Hrvatska igra 12. prosinca protiv Norveške također u 18:15 sati. I konačno posljednji susret drugog dijela natjecanja naše rukometašice imaju 15. prosinca u 18:15 s Njemačkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo