OVO PUNO TOGA POKAZUJE: / Nakon kontroverzne situacije koja je odjeknula Hrvatskom, osvanuo novi video kauboja

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Na društvenim mrežama osvanuo je šaljivi video hrvatske rukometne reprezentacije.

24.1.2017.
19:36
Screenshot: Instagram
Play logo

Ako ćemo suditi po videu koji je jučer ujutro osvanuo na službenom Instagram profilu HRS-a, onda u taboru kauboja uoči najvažnijeg okršaja za Hrvatsku na SP-u, onog četvrtfinalnog protiv Španjolske, vlada sjajno raspoloženje.

UŽIVO: Utakmica istine!

Krasi ih - zajedništvo!

Naime, hrvatska muška rukometna reprezentacija odlučila je pokazati zajedništvo koje ih krasi. Tako video počinje naguravanjem Luke Stepančića, pa i izbornika Babića, a završava osmijesima, zajedničkim zagrljajem i porukom: 'Iznad svih - Hrvatska!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Navodne nesuglasice između Babića i Metličića

Inače, reprezentacija se, uz ne baš dobru igru na turniru u Francuskoj, našla u fokusu hrvatske javnosti i zbog navodnih nesuglasica između izbornika Željka Babića i pomoćnika Pere Metličića.

Za vrijeme susreta 3. kola skupine C protiv Čilea, Metličić je ignorirao Babića za vrijeme čestitanja netom nakon završetka utakmice (37-22 za Hrvatsku). Na kontroverznoj TV snimci je to izgledalo prilično hladno i odavalo je dojam nekakvog nesporazuma između njih dvojice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Odmah se počelo špekulirati o razlozima Metličićevog čina, da bi na kraju odznali istinu kako se radi o nenamjernom ignoriranju izbornika, odnosno, kako je u tom trenutku o nečem razmišljao, kako je pogled usmjerio u prazno, pa zbog toga nije vidio Babićevu "peticu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo