SLAVNI HRVATSKI RUKOMETAŠ O GADNOJ BORBI S KORONOM: / Jedno vrijeme bio je u bolnici - 'Bilo je jako teško, morao sam na Hitnu'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Od 22 igrača koja je pozvao izbornik Hrvoje Horvat prije desetak dana, ozljede i koronvirus zaustavile su četvoricu da se odazovu tom pozivu

26.4.2021.
19:40
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u zagrebačkom hotelu Westin te je odmah, nakon konferencije za medije i PCR testiranja, otputovala u Sv. Martin na Muri gdje će boraviti sljedećih pet dana. U sklopu reprezentativnog tjedna Hrvatska će igrati tri utakmice EHF Euro Cupa, u srijedu i četvrtak protiv Slovačke u Varaždinu, a u subotu protiv Mađarske u Veszpremu.

Od 22 igrača koja je pozvao izbornik Hrvoje Horvat prije desetak dana, ozljede i koronvirus zaustavile su četvoricu da se odazovu tom pozivu. Luka Cindrić je ozlijeđen pa je umjesto njega pozvan Ante Gadža. Marko Mamić mora na lakšu operaciju čišćenja zgloba, a Ivana Martinovića i Antu Ivankovića zaustavio je Covid-19. Izbornik nije odlučio naknadno zvati nove igrače koji bi zamijenili tu trojicu, pa će na raspolaganju imati 19 rukometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

26.01.2020., Tele 2 Arena, Stockholm - Europsko rukometno prvenstvo, finale, Spanjolska - Hrvatska. David Mandic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Teška bitka s koronom

U ekipi je i David Mandić koji je najavio nadolazeću akciju.

"Izbornik je zvao mlađu generaciju, želi isprobati te dečke prije Europskog prvenstva. Tu ima puno potencijala i sigurno će svi dobiti šansu u ovom tjednu. Nema puno vremena za uigravanje, brzo nam slijede utakmice. Bit će sve u redu, svi su ovdje spremni dati sve od sebe za reprezentaciju", rekao je Mandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Mandić je nedavno prebolio koronavirus, a imao je dosta težak oblik i neko je vrijeme morao biti u KB-u Dubrava.

"Sada sam spreman, ali bilo je jako teško, morao sam zvati Hitnu pomoć koliko mi je loše bilo, dva-tri dana mi je bilo jako teško. Kasnije sam išao na preglede pluća i srca, sve je u redu. Sada se vraćam i polako dižem formu, a izbornik zna kakva je situacija sa mnom, zvao me je dok sam bio bolestan", rekao je Mandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo