Ovo su Kauboji koji će započeti lov na novu hrvatsku medalju

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža objavio je popis od 19 igrača koji će odraditi prvi dio priprema za Europsko prvenstvo 2014. koje je na rasporedu od 12. do 26. siječnja.

23.12.2013.
13:55
VOYO logo

Reprezentacija se okuplja 26. prosinca u 8.30 sati u Zagrebu, a polazak za Umag je u 9 sati gdje slijedi prvi dio priprema od 26. do 30. prosinca.

Potom je na redu kratki odmor i povratak pripremama 2. siječnja u Istri u skolpu kojih će odigrati dvije pripremne utakmice s Tunisom. U drugom dijelu priprema, reprezentativcima će se priključiti igrači iz Bundeslige, Drago Vuković, Blaženko Lacković i Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europsko prvenstvo igra se u Danskoj od 12. do 26. siječnja, a Hrvatska igra u skupini D u Kopenhagenu protiv Švedske, Bjelorusije i Crne Gore.

Mirko Alilović (Veszprem), Venio Losert (Kielce), Filip Ivić (Zagreb CO), Ivan Ninčević (Dinamo Minsk), Lovro Šprem (Zagreb CO), Manuel Štrlek (Kielce), Zlatko Horvat (Zagreb CO), Ivan Čupić (Kielce), Igor Vori (Paris St. Germain), Željko Musa (Kielce), Marko Kopljar (Paris St. Germain), Denis Buntić (Kielce), Jakov Gojun (Paris St. Germain), Damir Bičanić (Chambery), Luka Stepančić (CO Zagreb), Stipe Mandalinić (CO Zagreb), Ivan Slišković (Celje), Josip Valčić (CO Zagreb) i Sandro Obranović (CO Zagreb).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo