Poslušajte što je sve Goluža napričao o Gotovini i Dancima!

'Dečki su nabrijani. Ja im samo govorim: 'Morate ući hladne glave, nemojte samo izgorit!' Znamo dobro koliko oni to žele. Prema tome, velikog srca ulazimo, ali isto tako i hladne glave.

25.1.2013.
12:55
VOYO logo

Goluža se vratio i na priču dana, čuveni SMS generala Ante Gotovine koji je motivirao njegove igrače i pomogao da trijumfiraju protiv Francuza.

"To je bio šlag na sve! Strašno smo se dobro pripremili. Veliki je bio motiv i ja sam jednostavno imao tu potrebu da im to kažem, da im tu poruku pročitam, mada nemam inače tu naviku, ali ovaj puta sam osjetio tu potrebu!'", otkrio je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepe riječi koji je danski izbornik Ulrik Wilbek uputio njemu i hrvatskoj reprezentaciji je prihvatio s velikom rezervom.

"Sve je to lijepo, ali pustite vi ipak je on stari lisac. Ne želim nasjedati na takve stvari. Ipak sam ja dosta dugo u rukometu pa ne želim nasjedati na takve laskave riječi. To su lijepe geste međutim ja njega ipak jako dobro poznajem, malo je bacio pilu naopako ono što se kaže!', rekao je Goluža i dodao u razgovoru za Totalni FM: 'Ja znam da će oni biti jako pripremljeni i da nas čekaju. Sigurno da imaju onu utakmicu iz Londona u podsvijesti. Neću reći da pripremaju osvetu. Ne želim se s njima zamarati želim da razmišljamo samo o sebi, da odigramo najbolje što možemo, da damo sve od sebe!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo