SKOPLJE U EUFORIJI DOČEKALO RUKOMETNE HEROJE: / Pogledajte nevjerojatne prizore iz zračne luke, ludnica na prepunom Trgu

Image
Foto: Profimedia

Navijači su okupirali zračnu luku odakle će otvoreni autobus prevesti igrače do Makedonskog trga na kojemu će se odviti glavnina slavlja

3.6.2019.
21:49
Profimedia
VOYO logo

Od ranih popodnevnih sati Skoplje je počelo gorjeti. Glavni sjevernomakedonski grad čekao je satima svoje rukometne heroje, nove prvake Europe koji su pokorili Europu kada to nitko nije očekivao.

Vardar je pokraj bogataša Barcelone i Veszprema (i Kielcea) otišao do kraja premda nitko ne zna što nosi sutra odnosno hoće li se makedonski klub potpuno igrački i kvalitativno raspasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sletjeli iza 21.30

No o tom se danas najmanje mari jer možda i posljednji put Skoplje će prirediti spektakularan doček rukometašima koje su i prije dvije godine jednako dočekali.

Originalan je plan bio da Vardar sleti u Skoplje prije 19 sati, no svako malo dolazak je odgađan da bi po novom konačno sletjetli malo iza 21.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su okupirali zračnu luku odakle će otvoreni autobus prevesti igrače do Makedonskog trga na kojemu će se odviti glavnina slavlja, a ondje više ne stane ni igla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo