Zagreb napravio apsolutnu senzaciju dana!

Rukometasi PPD Zagreba napravili su novo cudo u Ligi prvaka! Nakon rusenja velikog Kiela prije mjesec i pol dana, u zagrebackoj Areni pao je i mocni PSG!

9.12.2014.
20:03
VOYO logo

Malotko je vjerovao u jos jedno cudo zagreba u Ligi prvaka, no rukometasi Veselina Vujovica napravili su pravu senzaciju u 8. kolu najprestiznijeg rukometnog klupskog natjecanja.

Vori, Kopljar, Omeyer, Hansen i drustvo pali su bez ispaljenog metka u napaljenoj zagrebackoj Areni koja je od prve minute zdusno bodrila Horvata i ostale heroje veceri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebasi su od prve minute imali prednost, a neraspolozene zvijezde PSG-a nikako u prvom dijelu nisu uspijevale stici ta dva, tri gola zaostatka i uspostaviti dominaciju koju imaju na papiru. Na poluvremenu je Zagreb imao gol prednosti, ali onda je u drugom dijelu sjajni mladi vratar Filip Ivic 'spustio roletu' (11 obrana, tri vise od Omeyera) i do kraja izludio ionako bezidejni i neprepoznatljivi napad gostiju.

Marko Kopljar koji je Metalurgu u zadnjoj utamici zabio sest golova proveo je na klupi vise od pola susreta i nije se uopce upisao u strijelce, a Horvat (5), Obranovic (5) i Valcic (4) punili su Omeyerovu mrezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju smo ipak gledali dramu. PSG je dvije minute prije kraja stigao na samo gol zaostatka, ali kljucni pogodak zabio je tada Vuglac za 25:23.

Treba reci i da je trener Vujovic sjajnim vodenjem utakmice i pravodobno pozvanim minutama odmora razbijao ritam gostiju i odveo svoju mladu momcad do velike pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod gostiju je najraspolozeniji bio Narcisse sa sest pogodaka, Hansen je dodao tri, a Vori tek 1.

Zagreb sada ima 8 bodova, odnosno cetiri pobjede i cetiri poraza i na korak je do plasmana u osminu finala. Do kraja najtjecanja po skupinama PPD Zagreb 14. veljace docekuje spanjolsku La Rioju, a u zadnjem kolu, 22. veljace, gostuje kod posljednjeplasirane ekipe, makedonskog Metalurga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. THW Kiel 7 0 1 +33 14 2. Paris Saint-Germain 5 0 3 +22 10 3. PPD Zagreb 4 0 4 -10 8 4. La Rioja 3 1 4 -1 7 5. Meskov Brest 2 2 4 -4 6 6. Metalurg 1 1 6 -40 3

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo