SARAČEVIĆ U SRIJEDU TRAŽI PRVU POBJEDU S PPD ZAGREBOM: / 'Podiglo se samopouzdanje, želim vidjeti pomak u igri'

Image
Foto: PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba u srijedu, 29.

27.11.2017.
15:05
PIXSELL
VOYO logo

"Rhein-Neckar Löwen je ekipa iz samog vrha europskog rukometa, koja cilja na Final Four. To je momčad koja ima nekoliko lica jer zbog jakosti i širine kadra njihov trener često odmara neke igrače. Jedino je sigurno da Andre Schmid uvijek igra i on je ključni igrač njihovog napada. Naš je cilj da limitiramo njegov učinak jer ga je nemoguće potpuno zaustaviti", kazao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare trener Zlatko Saračević.

Saračević je prošlog tjedna na trenerskoj klupi PPD Zagreba naslijedio Kasima Kamenicu i u svom debiju, prije četiri dana, doživio je poraz od Barcelone (24-32). PPD Zagreb je posljednji u A skupini Lige prvaka s dva boda, koliko ima i predzadnja Wisla Plock. Vodeći je europski prvak Vardar sa 16 bodova, Nantes ima 13, Barcelona i Rhein-Neckar Löwen po 12 bodova, petoplasirani Pick Szeged je na 9, a šesti Kristianstad ima 6 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moramo brže reagirati'

"Već smo nekoliko dana zajedno na treningu i to izgleda puno bolje nego prvog dana, podiglo se samopouzdanje i htijenje. Moramo ispraviti neke stvari kod kojih smo griješili protiv Barcelone, ali najviše me zanima da se vidi pomak u igri, da brže reagiramo, kako u obrani, tako i u napadu", dodao je Saračević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijevi vanjski bek PPD Zagreba Damir Bičanić istaknuo je da je Saračević donio nove ideje te da idu u dobrom smjeru.

"Htijenje i kvaliteta nikad nisu bili upitni, ali neke sitnice, koje puno znače, treba posložiti. Saračević je donio nove ideje i to je teško posložiti do utakmice s Löwenom. To je proces za koji treba vremena, ali bitno je da idemo u dobrom smjeru. Löwen je ekipa s vrhunskim igračima na svim pozicijama, ali ako mi budemo pravi, onda im možemo parirati", rekao je Bičanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo