SAMO JE JEDAN HRVAT U NAJBOLJOJ SEDMORKI EURA: / Možda će vas iznenaditi kojeg su Kauboja postavili u elitnu ekipu

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Čovjek zaista nosi reprezentaciju kroz cijelo prvenstvo

24.1.2020.
8:38
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Bilo je dosta kontroverzi oko odabira najbolje momčadi prvog kruga rukometnog Europskog prvenstva jer, usprkos dominaciji i svim pobjedama u prvoj fazi natjecanja, niti jedan jedini Hrvat nije uvršten u elitnu sedmorku. No, zanimljivo je kako se u izbornu najbolje postave drugog kruga ipak našao jedan Hrvat.

Naime, EHF je u najbolju sedmorku drugog kruga Eura uvrstio na poziciju najboljeg srednjeg vanjskog, Igora Karačića. Najbolji lijevi vanjski je Sander Sagosen, a desni vanjski Jure Dolenec. Najbolji pivot je Bence Banhidi iz Mađarske, a lijevo, odnosno, desno krilo drže Norvežanin Magnus Jondal i Nijemac Timo Kastening. Najbolji vratar, za sada, je Perez de Vargas iz Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karačić je ovdje dospio, prvenstveno, zbog toga što je Španjolcima utrpao deset golova, ali čovjek zaista nosi reprezentaciju kroz cijelo prvenstvo i ne bi promašili iz EHF-a da su ga uvrstili i u najbolju momčad prvog kruga, ali nema veze. Možemo se, na koncu, samo nadati da će Karačić ili možda još pokoji Hrvat dospjeti u najbolju momčad cijelog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo