Samo dva Srbina dovoljna za Golužinu Hrvatsku!

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je i drugi poraz u drugom susretu turnira 'Kup nacija' kojem je domaćin Srbija. Upravo su domaćini bili bolji od momčadi Slavka Goluže rezultatom 22:20.

5.11.2011.
22:08
VOYO logo

Podsjetimo da je u premijernom nastupu Češka bila bolja sa 33:31, a ovom prilikom je i Srbija dobila Hrvatsku s dva razlike u daleko čvršćoj, ali bolje reći nervoznijoj utakmici. Igrači Hrvatske su tijekom 60 minuta izgubili 12 lopti, a Srbiji nije naškodila niti činjenica da su izgubili čak 22 lopte tijekom ogleda.

Razliku su stvorili vratari, pa su tako oni hrvatski bili posve nemoćni pred srpskim pucačima. Posebno su im probleme stvarali Ilić i Vujin koji su kombinirano zabili 17 od ukupno 22 pogotka domaćina. Ilić je postigao devet, a Vujin osam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska se dobro držala do vodstva 7:5 u prvom dijelu. Tada su ekspresno ne samo ispustili prednost, već našli u zaostatku kojeg do kraja nisu nadoknadili. Utakmica je praktički bila gotova sedam minuta prije kraja kada se Srbija odvojila na četiri pogotka razlike.

Najbolji je strijelac kod Hrvatske bio Vuković sa pet pogodaka. Četiri je dodao Zrnić, a Ninčević, Duvnjak i Buntić po dva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjeg dana, u nedjelju, Hrvatska će u 20 sati u Vršcu igrati protiv Mađarske, kada će ujedno tražiti prvu, utješnu pobjedu.

Rukometašice Podravke Vegete odigrale su 22:22 na gostovanju kod slovenskog Krim Mercatora u ogledu 5. kola B skupine Lige prvakinja. Podravka Vegeta je veći dio prvog poluvremena vodila, ali je ipak u završnici Krim ostvario dva gola prednosti, te s vodstvom 13:11 otišao na odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kokice su u nastavku nastavile s dobrom igrom, te su u 50. minuti vodile s dva gola razlike. Neizvjesno je bilo do samog kraja. Lidija Horvat je 25 sekundi prije kraja utakmice zabila svoj treći gol za vodstvo Podravke 22-21. No, Dankinja Bille Hansen je u zadnjoj sekundi utakmice zabila s krila za konačnih 22:22.

Hrvatska rukometašica u redovima Krima Kristina Franić bila je, zajedno s Goricom Ačimović, najefikasnija u domaćoj ekipi. Obje su postigle po 6 pogodaka. Još jedna hrvatska reprezentativka i najbolja igračica Krima Andrea Penezić je zabila četiri pogotka. Odlična je na golu Krima bila golmanica hrvatske reprezentacije Jelena Grubišić s 13 obarana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podravku je predvodila Nikica Pušić sa 6 golova. Miranda Tatari je zabila četiri gola.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo