Nesretni zagrebaši doživjeli veliko razočaranje

Tako blizu, a tako daleko. Rukometaši CO Zagreba izgubili su na gostovanju kod Motora iz Zaporožja u 2. kolu skupine A Lige prvaka i to u zadnjoj minuti.

26.9.2013.
19:49
VOYO logo

Završili su hrvatski prvaci prvo poluvrijeme u minusu od tri pogotka (18-15), ali su nastavak otvorili serijom 4-0, vrativši prednost na svoju stranu. Do kraja utakmice su se momčadi izmjenjivale u vodstvu, a pritom nijedna nije imala više od dva pogotka prednosti.

U posljednjoj je minuti, pri vodstvu domaćih 31:30, Zagreb imao napad za izjednačenje, ali pogriješio je Stipe Mandalinić i oba su boda ostala u Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u sastavu Motora, koji kao domaćin svoje utakmice igra u Harkivu, bio je Sergij Burka s osam pogodaka. Za Zagreb su po pet golova postigli Mandalinić, Luka Šebetić, Marino Marić i Josip Valčić.

Podsjećamo, u prvom je kolu momčad Borisa Dvoršeka kod kuće pobijedila Celje PL s 24:21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši HSV-a, aktualni europski prvaci, pred svojim su navijačima pobijedili Gorenje iz Velenja s 41-32 u dvoboju 2. kola skupine D Lige prvaka. Već su na poluvremenu Hamburžani imali veliku prednost (21-13), a do kraja su se još malo povećali. Druga im je to pobjeda u dva kola i sada su na vrhu skupine izjednačeni s njemačkim rivalom Flensburgom.

Crnogorac Žarko Marković je sa sedam golova bio prvi strijelac HSV-a, a naš je Domagoj Duvnjak bio u skupini igrača koja je postigla po pet pogodaka. Blaženka Lackovića nije bilo među strijelcima, dok Davor Dominiković nije ni igrao. Kod gostiju iz Slovenije je Niko Medved zabio šest golova, a naš Kristian Bećiri je ostao bez pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometna Liga prvaka, 2. kolo:

skupina A Motor Zaporožje - CO Zagreb 31-30

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Motor Zaporožje 3, 2. Veszprem 2 (-1), 3. CO Zagreb 2, 4. Rhein-Neckar Löwen 1 (-1), 5. Celje PL 0 (-1), 6. St. Peterburg 0 (-1)

skupina D HSV - Gorenje Velenje 41-32

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. HSV 4, 2. Flensburg 4, 3. Gorenje Velenje 2, 4. Aalborg 0 (-1), 5. La Rioja 0 (-1), 6. Halmstad 0

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo