RUKOMETAŠI ODRADILI POSLJEDNJI TRENING, JAVIO SE DUVNJAK: / 'Iako nisam na terenu, mnogo mi znači što sam dio momčadi'

Image
Foto: Miranda Cikotic, Goran Stanzl/PIXSELL

Broje se sati do početka susreta između Hrvatske i Francuske.

24.1.2018.
15:46
Miranda Cikotic, Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski rukometaši odradili su posljednji trening pred odlučujuću utakmicu posljednjeg kola druge faze Europskog prvenstva. Červarovi izabranici krenuli su s odbrojavanjem do 20:30 kada će ganjati pobjedu protiv Francuske.

PREGLED NAJVEĆEG RIVALSTVA U MODERNOM RUKOMETU: Francuska je bila uspješnija, prisjetite se epskih dvoboja Balića i Karabatića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da imamo dobru šansu"

Kako je igračima u ovim trenucima, zasigurno zna i Domagoj Duvnjak koji se ozlijedio još u prvoj utakmici EP-a protiv Srbije. On je počeo s laganim treninzima, i mogao bi se priključiti reprezentaciji ako ona izbori plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista sam sretan što sam još uvijek dio momčadi. Čak ako im ne mogu pomoći na terenu, mnogo mi znači. Tijekom treninga ili video analiza, ponudim svoje mišljenje. Nije ništa posebno jer je to jedino što im trenutačno mogu ponuditi, rekao je Duvnjak za službeni portal Europskog prvenstva. "Ključno je pobijediti Francusku. Vjerujem da imamo dobru šansu kvalificirati se i svi se tome nadamo", dodao je.

"Dat ćemo sve od sebe"

Hrvatski rukometaši danas očekuju spektakularnu atmosferu koju bi im trebali pripremiti navijači u zagrebačkoj Areni. Navijače je pozvao i ozlijeđeni Duvnjak naglasivši kako je uvijek posebno igrati pred vlastitim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista je poseban osjećaj igrati u prepunim arenama, posebno kada je tamo 10-15.000 navijača koji su te došli podržati. Oni su naš osmi igrač i dat ćemo sve od sebe kako bismo im uzvratili bezuvjetnu potporu", zaključio je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo