RUKOMETAŠE ZAGREBA OČEKUJE JAKO TEŠKO GOSTOVANJE: / 'Krajnji rezultat će biti onakav kakav mi dopustimo da bude'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Rukometaši Zagreba u zadnjem kolu Lige prvaka izgubili su od danskog Aalborga s 27:26

13.10.2020.
15:38
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

PPD Zagreb sutra na gostovanju u 4. kolu EHF Lige prvaka igra protiv Barcelone, a trener Vladimir Šola želi da se njegovi igrači, iako je to najteži mogući protivnik, pokažu u najboljem svjetlu.

Image
ZAGREB EKSPRESNO PREDSTAVIO VORIJEVOG NASLJEDNIKA: /

'Sigurno da nije ugodno naći se u ovakvoj situaciji'

Image
ZAGREB EKSPRESNO PREDSTAVIO VORIJEVOG NASLJEDNIKA: /

'Sigurno da nije ugodno naći se u ovakvoj situaciji'

"Barcelona je najteži mogući protivnik, ali mi smo se pripremali za ono što slijedi nakon te utakmice. No protiv Barcelone ćemo dati sve od sebe i želimo se prikazati u najboljem svjetlu. Ono što želim od svojih igrača kada dođu u Barcelonu je da misle na svoju najboju igru a ne na rezultat. Krajnji rezultat će biti onakav kakav mi dopustimo da bude. Minimum koji očekujem od igrača je da ulože svu energiju svih 60 minuta na terenu", rekao je Šola na konferenciji za novinare uoči puta u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Vlado Šola

Dat će maksimum

Nemanja Obradović također ističe kako je Barcelona svima dobro poznat suparnik, ali da on i njegovi suigrači na to gostovanje ne idu turistički.

"Znamo kakav nas protivnik čeka i kakvu momčad imaju, ali mi idemo tamo dati svoj maksimum. Imamo i određeno osvježenje u čitavoj energiji ekipe koje se dogodilo dolaskom novog trenera. Trener ima neke nove ideje i gledat ćemo da to uklopimo što prije jer nam je sljedeća utakmica jako bitna (Celje) da osvojimo bodove i jer su nam oni direktni rivali za prolaz", kazao je Obradović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pokušat ćemo ih iznenaditi'

Zvornimir Srna se slaže da je Barcelona jak protivnik, ali najavljuje borbu.

"Mi idemo gore odigrati jednu pravu mušku utakmicu, što se ono kaže pobit' se i ostavit srce na terenu. Pokušat ćemo ih iznenaditi. Novi trener je donio neke nove stvari, a na nama je sada da na to pozitivno odgovorimo. Ako je suditi o tome po prvim treninzima mislim da smo na dobrom putu i da ćemo to predočiti na terenu", rekao je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb je predzadnji na ljestvici u skupini B bez bodova nakon tri poraza, ispred Celja. U trećem kolu koje je igrano prije dva tjedna bolji je od Zagrepčana bio danski Aalborg sa 27-26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo