RODITELJI ZAJEDNO S RUKOMETAŠICAMA PROŽIVLJAVAJU DRAMU NA EURU: / 'Ja sam previše bučan pa me kritiziraju, ali ne mogu se suzdržati'

Image
Foto: Profimedia

RTL-ove kamere stigle su i u dom trenutno najpopularnije hrvatske rukometašice Ćamile Mičijević. S njima je porazgovarao njen otac Mujo

19.12.2020.
21:24
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska ženska seniorska rukometna reprezentacija u nedjelju od 15:30 sati na Europskom prvenstvu u Danskoj kreće u borbu za brončanu medalju i to protiv domaćIna.

Uoči velike utakmice novinari RTL-a posjetili su obitelji naših rukometašica, a najprije su u goste stigli kod Kalausovih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati da nam je prilično stresno, ali smo i presretni. Oduševljeni smo tim njihovim zajedništvom, a svaku utakmicu pratimo s popriličnim stresom. "I prije i poslije se čujemo porukama, prije utakmice im kažemo drž'te se, a poslije utakmice bravo, bile ste dobre.", rekao je otac Larise Kalaus Tihomir.

"Svih ovih dana ne postoji ništa, nego rukomet, priča se o rukometu. Posebno kad je dvoje djece zajedno, onda je osjećaj još posebniji. Pripremamo doček, jedna naša slastičarna napravit će veliku tortu hrvatsku pa će ih dočekati ta torta", rekla je Larisina majka Vera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATICE SUTRA MOGU NAPRAVITI ČUDO I STIĆI DO EUROPSKE MEDALJE: /

'Nijedna od nas nije igrala ovako veliku utakmicu'

Image
HRVATICE SUTRA MOGU NAPRAVITI ČUDO I STIĆI DO EUROPSKE MEDALJE: /

'Nijedna od nas nije igrala ovako veliku utakmicu'

'Ćamila nastoji biti glavna'

RTL-ove kamere stigle su i u dom trenutno najpopularnije hrvatske rukometašice Ćamile Mičijević. S njima je porazgovarao njen otac Mujo,

"Skupimo se svi uz kavu i kolač. Ja sam previše bučan pa me kritiziraju, ali moram, ne mogu se suzdržati. Za sutrašnju utakmicu bih poručio da ohlade glavu što je više moguće", rekao je tata Mičijević pa opisao kako se Ćamila ističe na terenu i izvan njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom momentu, bilo u kući, na terenu, u reprezentaciji, Ćamila nastoji da bude glavna. Ona mora dokazati nečim da je glavna zato što svi gledaju u nju, a hvala Bogu igra dobro rukomet, a sve se sastalo pa sam ponosan na nju", zaključuje Mičijević.

Utakmica za europsku broncu na rasporedu je u nedjelju od 15:30 sati, a moći ćete ju u tekstualnom prijenosu pratiti na portalu Net.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo