OVO SVE OBJAŠNJAVA: / 'Vidjelo se iz aviona tko je odgovoran! Babić u posljednjih 15 minuta protiv Slovenije nije poduzeo ništa'

Image
1.2.2017.
17:23
Play logo

Debakl protiv Slovenije i smjena Željka Babića i njegovog stručnog stožera od strane Upravnog odbora HRS-a glavna su sportska tema u Hrvatskoj. Tim povodom, Alvaro Načinović prokomentirao je Babićevu smjenu.

IGOR VORI ZA NET.HR STAVIO TOČKU NA I: ‘Svaka čast dečkima, ali neke stvari nisu funkcionirale’

'Netko mora preuzeti krivnju za poraze koji nikako ne ulaze u normalne'

"Razumijem igrače koji spremno daju podršku izborniku, ali njihovo mišljenje nije ključno. Gledano sa strane, očito se u reprezentaciji u nekim segmentima dobro radilo, ali porazi koje smo doživjeli protiv Norveške, a potom i Slovenije sve su to gurnuli u drugi plan. Način na koji smo izgubili već dobivene odlučujuće utakmice u lovu na medalju, jednostavno zahtijevaju nečiju odgovornost. Netko mora preuzeti krivnju za poraze koji nikako ne ulaze u normalne", kazao je Načinović i dodao kako se u konačnici sve svodi na Babića i kako se on, u tom dijelu, slaže s odlukom Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

'Ima tu i nekih kontradiktornosti i nejasnoća'

Isto tako, Načinović je naglasio kako je izbornikova odgovornost uvijek najveća, ali kod Babića, kako to Načinović objašnjava, je iz "aviona bilo vidljiva ta odgovornost kada u posljednjih 15 minuta protiv Slovenije nije poduzeo ništa".

Play logo

"Ima tu i nekih kontradiktornosti i nejasnoća. Ako se Babić ‘smrznuo’ na klupi, zašto Metličić nije nešto poduzeo, zašto je Balić bio u publici umjesto na klupi gdje mu je mjesto", kaže Načinović za SN.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo