UTAKMICA U SRIJEDU / Prvak Njemačke stiže u Zagreb, Goluža optimističan: 'Sve što se dogodilo u zadnjih tjedan dana sada je iza nas'

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Ispred rukometaša PPD Zagreba posljednja je domaća utakmica u skupini Lige prvaka, ogled protiv Magdeburga u srijedu u 20.45 sati u Areni Zagreb

20.2.2023.
15:49
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Do kraja natjecanja po skupinama hrvatski prvak će imati još tri utakmice. Domaći ogled protiv Magdeburga u srijedu, gostovanje u Danskoj protiv GOG Handbold 1. ožujka, te odgođeni susret u Portugalu protiv Porta za koji još nije poznat novi termin.

Image
POZVAO 20 IGRAČA /

Perkovac objavio prvi popis kao izbornik Hrvatske i kompletirao stručni stožer: 'Ovo je najbolje što imamo'

Image
POZVAO 20 IGRAČA /

Perkovac objavio prvi popis kao izbornik Hrvatske i kompletirao stručni stožer: 'Ovo je najbolje što imamo'

PPD Zagreb uoči 13. kola ima osam bodova i trenutačno drži šesto mjesto, posljednje koje vodi u play-off za plasman u četvrtfinale. Poljska Wisla Plock je stepenicu niže s bodom manje i utakmicom više. Posljednji, osmi je Porto s tri boda i susretom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Magdeburg je drugi sa 16 bodova, koliko ima i Telekom Veszprem na trećem mjestu. U vodstvu je PSG sa 20 bodova. Podsjetimo, prve dvije ekipe izborit će direktan plasman u četvrtfinale, iduće četiri ekipe idu u play-off, a za zadnja dva kluba u skupini završava europska priča.

"Potpuni je fokus na utakmici s Magdeburgom. Sve što se dogodilo u zadnjih tjedan dana sada je iza nas i cilj je pripremiti se te dati apsolutno sve od sebe," kazao je trener PPD Zagreba Slavko Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti fanatični u obrani i koncentrirani svih 60 minuta. Njihov roster je malo promijenjen uslijed nekoliko ozljeda i ulaznih transfera međutim sve su to sjajni igrači. Kao i uvijek, ponavljam da je sve na nama. Vjerujemo u sebe, vjerujemo da možemo pružiti dobar otpor i vjerujemo da imamo kvalitetu za nadmetati se s Magdeburgom koji je svakako u ovoj utakmici favorit na papiru međutim, mi na teren sigurno nećemo izaći s bijelom zastavom," dodao je Goluža.

Ulaznice za utakmicu protiv Magdeburga su besplatne i mogu se podići na blagajni Arene Zagreb na dan utakmice (srijeda) od 18:45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za početak bih htio reći kako mi je drago bilo vidjeti onoliki broj ljudi na tribinama protiv momčadi Paris Saint-Germaina prošlo kolo. Od mog dolaska u klub, cilj je, osim naravno napredovati rezultatski, bio i vratiti ljude u dvoranu i mislim da smo u tome uspjeli usporedimo li posjećenost utakmice protiv PSG-a sa onom protiv GOG-a u prvoj domaćoj utakmici ove sezone," dodao je rukometaš Timur Dibirov.

"Što se Magdeburga tiče, riječ je o vrhunskoj momčadi. Prve utakmice ove sezone se sjećam utoliko što sam pretrpio ozljedu glave na njoj. Moramo biti fokusirani, smanjiti tehničke pogreške i odigrati najbolje što znamo ukoliko želimo stići do novih bodova," kazao je 39-godišnji Rus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo