Play ponuda

PROSLAVLJENI HRVATSKI RUKOMETAŠ SLOMIO RUKU, OUT JE DO KRAJA SEZONE: / 'Ovo je katastrofa'

Image

Bivši hrvatski reprezentativac, proslavljeni rukometaš Blaženko Lacković (35), slomio je ruku što bi značilo da je sezona za njega završena.

10.5.2016.
12:50
Play ponuda

Ovo je veliki udarac za njemački Kiel pred sami kraj nikad napetije Bundeslige i Final Foura Lige prvaka. Trener njemačkog sastava Alfred Gislason ostao je igrača koji je u klub doveden zbog brojnih ozljeda svojih rukometaša ove sezone kao pomoć u borbi na tri 'fronte'(Liga prvaka, Bundesliga i njemački Kup). Iako Lacković nije imao pravo nastupa u Ligi prvaka, lijevi vanjski je igrao u Bundesligi i bio od velike pomoći Kielu. Zato je Gislason nakon ozljede zavapio:

Image
BRAVO ZA BROZOVIĆA I DUVNJAKA: /

Kiel u četvrtfinalu Lige prvaka

Image
BRAVO ZA BROZOVIĆA I DUVNJAKA: /

Kiel u četvrtfinalu Lige prvaka

shimmer fallback
shimmer fallback

'Baš nemamo sreće'

"Ovo je katastrofa!".

Kielov direktor Thorsten Storm nadovezao se na Gislasona.

"Baš nemamo sreće, ove sezone nas je pogodio čitav niz nesreća. Blaženko je zaradio istu ozljedu kakvu je imao i Seffen Weinhold koji se tek vratio nakon duge pauze".

Da, Lacković baš nema sreće. Ove sezone vratio se u Vardaru nakon teške ozljede koljena, a onda je uslijedio poziv velikog Kiela i povratak u najbolju ligu svijeta njemačku Bundesligu s 35 godina. Blaženko je i sam uvidio veliku priliku koja mu se pruža u sutonu karijere. Jer, ne događa se svaki dan da Kiel daje šansu veteranima. Međutim, sreća Lackovića zbog igranja za Kiel nije dugo trajala.

Play ponuda
Play ponuda