PREOKRET IZ SNOVA ZA VELIKU NADU HRVATSKOG RUKOMETA: / Potpisao za aktualnog prvaka Europe i igrat će s legendarnim Kaubojem

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Prethodnu sezonu 25-godišnji srednji vanjski je proveo u bitoljskom Eurofarm Pelisteru

2.7.2020.
16:50
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski rukometaš Lovro Jotić (25) novi je član aktualnog prvaka Europe, Vardara iz Skoplja, objavili su u četvrtak makedonski mediji. Jotić je karijeru trebao nastaviti u lisabonskoj Benfici, ali nakon što je portugalski klub smanjio proračun zbog pandemije koronavirusa, prihvatio je poziv Vardara, gdje će imati priliku igrati s legendarnim hrvatskim reprezentativcem Ivanom Čupićem.

Prethodnu sezonu 25-godišnji srednji vanjski je proveo u bitoljskom Eurofarm Pelisteru, gdje je surađivao sa sadašnjim trenerom Vardara Stevčeom Aluševskim. Nastupao je i za danski Aalborg, PPD Zagreb, Zamet, Dubravu i Umag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

08.01.2017., Umag - HEP Croatia Cup 2017., 2. kolo, Hrvatska - Tunis. Lovro Jotic. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Jotić je hrvatskoj javnosti postao poznatiji nakon što je za seniorsku reprezentaciju debitirao na Svjetskom prvenstvu 2017. u Francuskoj.

Godinu potom nije se našao na spisku Line Červara za EP u Hrvatskoj, ali se među 'Kauboje' vratio 2019. na SP-u u Njemačkoj i Danskoj. Hrvatska je tu zauzela šesto mjesto, a Jotić je u drugoj fazi zamijenio ozlijeđenog Luku Cindrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo