PPD ZAGREB OTVARA LIGU PRVAKA U ARENI PROTIV JEDNE OD NAJMOĆNIJIH MOMČADI EUROPE: / Tamše i Horvat progovorili o teškom protivniku

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
12.9.2019.
18:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Slovenski stručnjak je naglasio kako njegovu momčad čeka teška utakmica i vrhunski protivnik

Rukometaši hrvatskog prvaka Prvog plinarskog društva Zagreb u subotu u 20 sati u zagrebačkoj Areni otvaraju nastup u Ligi prvaka utakmicom protiv Paris Saint-Germaina.

"Počinje nova sezona Lige prvaka. Znamo s kim, kako i zašto, imamo svoje ciljeve i želje. U sklopu prvoga kola u Zagreb nam stiže Paris Saint-Germain za što mislim da je bespotrebno gubiti vrijeme nabrajajući sve njihove kvalitete. Zaželio bih što puniju, odnosno punu Arenu, mislim da dečki to zaslužuju," kazao je trener PPD Zagreba Branko Tamše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski stručnjak je naglasio kako njegovu momčad čeka teška utakmica i vrhunski protivnik.

"Čeka nas jako teška utakmica i vrhunski protivnik koji se ponovno želi domoći vrha Europe. Toga smo svjesni, ali isto tako želimo i odigrati jednu utakmicu koja priliči nama i našim kvalitetama. Želim da 60 minuta igramo u našemu ritmu i da se što više postavimo jako protiv favorita u utakmici. Prije svega moramo misliti na sebe i biti disciplinirani, imati u glavi cilj i ispoštovati ono što radimo na treningu, samo ćemo na taj način moći igrati s Parizom," smatra Tamše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Horvat: 'Francuzi su favoriti'

PPD Zagreb je prošle sezone dogurao do osmine u finala u kojoj je ispao od kasnijeg europskog prvaka Vardara.

"Svi jedva čekamo da krene Liga prvaka i veselimo se utakmicama u Areni Zagreb. Radujemo se i gostovanja, no prvenstveno nas raduju dvoboji pred domaćom publikom i pred našim navijačima koje ovim putem pozivam da nas u subotu dođu podržati. Trebat će nam jer u Zagreb stiže jako velika momčad," kazao je kapetan momčadi Zlatko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Francuski sastav je favorit, ali naše je da igramo i punih 60 minuta odigramo onako kako smo zamislili," dodao je.

Hrvatski prvak igrat će u skupini A zajedno s francuskim PSG-om, Barcelonom, njemačkim Flensburg-Handewittom, danskim Aalborgom, mađarskim Pick Szegedom, norveškim Elverumom i s Celje Pivovarna Laškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo